خانومایی ک با همسرتون قبل ازدواج دوست بودین و با سختی بهم رسیدین من یجا شنیدم کسایی ک از قبل باهم بودن و ازدواج کردن دیگ تو زندگی ک رفتن و زن و شوهر ک شدن دیگ واسه هم جذابیتی ندارن و انگار همه چیز همو میدونن و شاید عشق و علاقشون دیگ دوومی نداشته باشه و شنیدم ک بعضیا هم اعتمادشونو نسبت بهم از دست میدن ایا اینا صحت دارن؟؟میشه راهنمایی کنید؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
والا چون همدیگه رو میشناختیم از همون اول تفاهم و علاقه رو داشتیم و شناهت از خیلی مشکلات جلوگیری میکرد .من شوهرم خیلی حساسه ولی همون شناخت باعث شده که کاملا بهم اطمینان داشته باشه و اصلا شک و شبهه نداره . این شک و ... فکر کنم برای دوستیهاییه که مثلا یه طرف اویزون میشه و اون یکی رو وادار به ازدواج میکنه
« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام