2777
2789
عنوان

خانمای باردار میشه بیایین😣

340 بازدید | 26 پست

سلام خانما من اوایل هفته نه هستم 

شنبه رفتم واسه سونو قلب که خداروشکر تشکیل شده بود

ولی الان دو روزه درد سینم از بین رفته، بی اشتها بودم به غذا ولی الان خوب شدم تهوع هم از اول نداشتم

خیلی نگرانم بنظرتون از بین رفتن علایم بد نیست؟ 

نکنه قلبش ایست کرده زبونم لال؟ کسی هست راهنماییم کنه

"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا این فکرا بد نکن 

اخه من خیلی علایمی ندارم که دلم خوش کنم همین دو سه تا هم بود از بین رفت

"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام

دور از جون عزیزم. این حرفا چیه. این فکرهای مسخره چیه...

این استرس خودش سمه واسه جنین.

هیچی نیست. منم ویار و حالت تهوع نداشتم. چه ربطی داره. علایم بارداری واسه هر شخصی فرق میکنه

درست زمانی که بین همه ی اگر ها و باید و شاید ها و چون ها و چرا ها،مصصم می شوی بنشینی بر سر سجاده ی مهرش و از خدا نام مادر را التماس کنی .... و بعد خدا منتش را ... نعمتش را.... در حقت تمام کند و نام زیبای مادر را برازنده ی باقی اسمت کندقصه ی روزهای تنهاییت تمام می شودیکی می آید که تو،  به لطف بودنش بهترین حس ها را تجربه می کنی و به ضمانتش وامِ مادرانگی می گیری  خدایاشکرت  
نه بابا منم فقط اوایل حالت تهوع شدید داشتم ولی الان نه

ممنون عزیزم

دور از جون عزیزم. این حرفا چیه. این فکرهای مسخره چیه... این استرس خودش سمه واسه جنین. هیچی نیست. م ...

یعنی خیالم راحت باشه؟ اخه پارسال بارداری پوچ داشتم واسه همین حساس شدم

نه بابا تا به دنیا بیاد از این نگرانی ها داری بیخیال باش 

اره بخدا پوستم تو این دوماه کنده شد از بس جوش زدم

نگران نباش عزیزم من از اول ن تهوع داشتم ن درد سینه فقط بی اشتها بودم و سینه هام سفت شدن

من سینه هام سفت و یکم سنگین شده بود که الان دیگه سنگین نیست واسه همین نگرانم

خداروشکر ک علایم نداری دختر من هنوزم ک هنوزه عق میزنم

اخی عزیزم انشالله بزودی حالت تهوعت خوب بشه