2777
2789
عنوان

خانمای باردار میشه بیایین😣

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 26 پست
اخه من خیلی علایمی ندارم که دلم خوش کنم همین دو سه تا هم بود از بین رفت

نگران نباش عزیزم منم فقط ی روز حالت تهوع داشتم وبیحال بودم تنها علامت بارداریم بود که داشتم تو ۳ ماه اول بعدش کم کم خوابم زیاد شد وکسل بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سینه هام سفت و یکم سنگین شده بود که الان دیگه سنگین نیست واسه همین نگرانم

خدای نکرده چیزی میشد لک بینی یا درد داشتی استراس تو بارداری همه دارن تازه اولشه جلوتر بری میخوای چیکار کنی یکم آروم باش بسپار ب خدا خودش داده صلاح بدونه بغلت هم میذارش انشاالله

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم  

من هفته هفت اينجور شدم 

ولي چيزي نبود خداروشكر

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
وای این چه حرفیه برو خداتو شکر کن که علائم نداری اذیت نمیشی من دارم میمیرم دیگه😩😩😩

خدا نکنه عزیزم

"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
من هفته هفت اينجور شدم  ولي چيزي نبود خداروشكر

انشالله واسه منم همینجور باشه

"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
خدای نکرده چیزی میشد لک بینی یا درد داشتی استراس تو بارداری همه دارن تازه اولشه جلوتر بری میخوای چیک ...

ممنون عزیزم از دلگرمیت

عزیزم اصن ب خودت استرس نده منم ویارم خیلی زیار بود هفته ی ۹ ب بعد رفتم دکتر سرم وصل کرد حالم خوب شد انقد میترسیدم ک وای بچم چیزیش شده علائمم از بین رفته ناثیرش ک رفت دوباره برگشت.علائم میره و میاد قرار نیس ک همیشه باهات باشه منم الان هفته ی ۱۱هستم 

دلم را کسانی شکستن که هرگز دلم به شکستن دلشان راضی نمیشد،😭😭😭😭چرا کشتیش؟؟؟ آقای قاضی من نکشتمش خودش از حسودی مرد😀😀😀😀😀
اره بخدا پوستم تو این دوماه کنده شد از بس جوش زدم

فکر و خیال بیخودی نکن عزیزم حالا راه درازی در پیش داري اینترنت گردی هم بیشتر به آدم استرس میده،شماره دکترت رو داشته باش و هر وقت از چیزی نگران شدی ازش بپرس 

خدایا شکرت به خاطر نی نی خوشگلی که تو زندگیمه❤️
عزیزم اصن ب خودت استرس نده منم ویارم خیلی زیار بود هفته ی ۹ ب بعد رفتم دکتر سرم وصل کرد حالم خوب شد ...

ممنون عزیزم