خواهر من برادر من شاید باورتون نشه اگه صبر کنین خدا جوری بهترینارو براتون فراهم میکنه که فکرشم نمیکردین همچین خدایی دارید اینو کسی داره بهتون میگه که چندبار خودکشی کرده من از خدا بی نیازی خاستم چیزی که بهم داد یادتون نره خدا از جایی که فکرشو نمیکنید کمکتون میکنه نه از جایی که شما تعیین میکنید خدا همیشه سوپرایزتون میکنه البته به شرطی که تو اوج بد بختیا حتی اگه عالم و ادمو ولتون کردن باید اصلا از خدا بد نگید من عاشق خدا بودم و شدم چون تنها کسیه که اراده کرد منو از پایین به بالا داره میاره خدا وجودش بزرگ ترین نعمته هربلایی که میومد سر من همیشه خدا یقه بقیه رو میگرفتم ولی گردن خدا نمینداختم چون من جز اون کسیو نداشتم نمیخاستم همون یه نفرم ازدست بدم خدا شاید دیر بده بهتون ولی وقوتی بده یه جوری جبران میکنه کیه تا اخر عمر فراموش نمیکنید کارشو من نه مذهبی ام نه کافر یه ادمیم که عاشق خدام به شیوه خودم پرستشش کردم سعی کردم توی بلا و سختیا سکوت کنم و فقط منتظر خدا باشم اینم بگم من به یه جایی رسیدم دیگه هرکی هرکاری میکرد از خدا متنفر بشم نمیتونست اینکارو کنه چون نمیدونم چی باعث شدهت اینطوری بشم باهاش فقط اینو میدونم خیلی مشتی و با مرامه ازش بخاید تا میتونید بخاید ولی رفاقتی کار کنید من الان رفیقامو میبینم رفاقتی بهم فش میدیم و میخندیم ولی حتی به خودم اجازه ندادم به خدا فش بدم احترامشو خیلی نگه داشتم چون خدا انسان نیست خدا مث ما انسانا دورو نیست وقتی میگه من عاشق بندمم