2777
2789
عنوان

دعوا با خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 43 پست
خیلی کارت نادرسته.نباید تو روی بزرگتر وایمیسادی. اونا پدر بزرگ مادربزرگن حالا یه سیلی یواش هم زده با ...

به عمه اش گفتم چرا زدیش علتش چی بود اونم گفته خوب کردم زدمش دوبار میزنم

فداتشم.😘😘😘 بخدا مردی که حامیت باشه به همه دنیا می ارزه

دقیقااا این حمایت از هرچیزی مهمتره . 

ایشاالله که همیشه خوب و خوش باشید و تکیه گاه هم ❤❤❤

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقااا این حمایت از هرچیزی مهمتره .  ایشاالله که همیشه خوب و خوش باشید و تکیه گاه هم ❤❤❤

سلامت باشی همچنین شما مهربون جان❤❤❤

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
خانواده همسر من طبقه پايين هستن من هرجايي ميرم از جلو خونه اينا رد ميشم هروقت ميگن بچه رو نبر بزار پ ...

پسرمن بزرگه چهارساله خودش خود کفای اصلا اهل گریه نیست  فقط شوخ فضوله دوست داره از همه چی سردر بیاره

اون باشون بحث دعوا کرده بود ولی جلو من نه

من میگم اول باید بیان عذر خواهی تا نیومدن نه تو برو نه اجازه بده پسرت بره 

اگر همسرت هم میخواد پسرتو زورکی ببره بگو من و پسرم غرور داریم شخصیت داریم 

خودش میگیره چی میگی

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
من میگم اول باید بیان عذر خواهی تا نیومدن نه تو برو نه اجازه بده پسرت بره  اگر همسرت هم میخ ...

شایدم چون خریدای که کردم دین ناراحت شدن چون واسه خودم کلی چیز خریدم  این اوخر خیلی افسرده شدم یک سقط داشتم  

شایدم چون خریدای که کردم دین ناراحت شدن چون واسه خودم کلی چیز خریدم  این اوخر خیلی افسرده شدم ی ...

وا به خرید کردن شمام کار دارن 😲😲😲😲😲😲

ببین حالا اگه مجبور شدی رفت و امد کنی مثل این میمونه که تازه وارد شدی 

قبلا هرچقدر خوب بود به کمترینحد برسون اما بی احترامی اصلا نکن 

کمتر حرف بزن کمتر بگو بخند کن اگر مامانبابا میگفتی دیگه نگو با خواهرشوهرت خوب بودی میگفتی میخندیدی تموم کن 

اگر توخونشون کار میکردی دیگه نکن 

پسرتم نزار بمونه 

کلا مسیرتو عوض کن

عزیزم پسرم گریه مکنه چون اونار خیلی دوست داره اگه بکشنش بازم میره  

من بودم که نمیزاشتم بره حداقل یه مدت نزار بره که بدونن اجازه ندارن دست روبچت بلند کنن و عادتشون نشه

اگر واقعا مادری نذار پسرت  دیگه بره اونجا تا به غلط کردن بیفتن ببرش پارک یا خودت سرگرمش کن ،خودت هم اصلا نرو،مرتیکه ی احمق بیخود کرده تورو زده،باید جبران کنن گهی که خوردن رو