2777
2789
عنوان

دعوا با خانواده شوهر

546 بازدید | 43 پست

سلام خانوم ها  چند شب پیش تاپیک زدم خونه خواهر شوهرم هستم  ناراحته بهمون گیر میده

الان مخوام یک چیز در میان بزارم باهاتون 

صبح مخواستم برگردم هشت نیم بود که مادرشوهر پدرشوهرم برادر شوهرم اومد خونه دخترشون البته خونه خودشونه  احوال پرسی گفتن کجا گفتم بیرون کار دارم بعدشم میرم خونه  اسرار که نرو ما اومدیم یکم برگردیم باهم میریم گفتم پس برم بیرون کاری دارم انجام بدم بر مگردم  نه تا یک کار طول کشید   خسته برگشتم  خونه که رسیدم پسرم چشمش به من که افتاد گریه کرد گفته عمه منو زد  مادربزرگ من  دعوا کرده که چرا ماست ریختی تو خونه منم ناراحت شدم گفتم چرا زدیشی گفت خوب کردم من بهش گفتم بی خود کردی  پدرشوهرم گرفت  زد زیر گوشم  هرچی به دهنشو اومد گفتن  من با پسرم اومدیم بیرون زنگ زدم به شوهرم گفتم قضیه گفت بیا خونه رسیدم اونا زنگ زده بودن که زنت خبگیلی بی ادب به ما گفته بی خودکردین وچیزا دیگه  خیلی ازدستش ناراحتم  الان زنگ زدن که پسرم بره خونه شون که دلشون تنگ شده  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رابطه تون تا الان چه مدلی بوده ک

انقدر  روها ب روی  هم باز ؟؟؟🙄

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

خب عزیزم به این شدت نباید بگی اونا هم خودشونو صاحب فرزند شما میدونن . نمیگم افکارشون درسته اما اونا هم دوستش دارن . 

بهتر بود که شما بچتون رو به امید کسی اونجا نگه ندارین . هیچ کس به اندازه ی پدر و مادر برای بچش حوصله نداره

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

خیلی کارت نادرسته.نباید تو روی بزرگتر وایمیسادی. اونا پدر بزرگ مادربزرگن حالا یه سیلی یواش هم زده باشه بچه فراموش میکنه. تو باید میگفتی عیب نداره حتما اشتباهی کردی که زدنت. نه اینکه پشت اشتباهشم بگیری

میشه لطف کنید واسه مامان و بابام و برادرم یه صلوات بفرستید مشکلشون حل شه. خدا هم مشکلاتونو حل کنه انشالله