2777
2789
عنوان

زندگی چیه واقعا

66 بازدید | 9 پست

26 سالمه

هیچی تو زندگیم درست پیش نمیره

نه ازدواج، نه شغل، نه تحصیل، نه پول

دوست داشتم منم خانم خونه خودم باشم

میدونم زندگی متاهلی هم سخته ولی باز یه دلخوشی هایی داری تو زندگی

ولی الان حتی نمیتونم برم بیرون دور بزنم چون که پول بیرون رفتن ندارم

به ناامیدی مطلق رسیدم

چجوره که بعضیا شانس دارن به همه چیز میرسن

ما که فقط تماشاچی بودیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خونه بابا همه چی داشتم یعنی وقتی هم عقد که دیگه واقعا خوشبختی رو احساس کردم با شوهرم خوب بودم از اون طرف هم پدر و مادر خوبی داشتم وضع مالی بابام خوب بود از وقتی ازدواج کردم مشکلاتم شروع شد...

به چیز های که داری فکر کن فکر کن تو این سرما یک سقفی بالای سرت هست که بیرون نباشی

بنظرم خود گول زنیه

من این همه تلاش میکنم حتی بابامم داره واسم وام جور میکنه اما بازم پولم نمیرسه که بخوام یه ماشین مدل پایین بخرم

ولی اطرافیانم خیلی راحت با پول شوهراشون ماشین مدل بالا زیر پاشونه

نباید ناشکری کنم ولی بازم دلم میگیره

من خونه بابا همه چی داشتم یعنی وقتی هم عقد که دیگه واقعا خوشبختی رو احساس کردم با شوهرم خوب بودم از ...

هر کس توی زندگیش مشکلاتی داره

من قضاوت نمیکنم

ولی بازم نظرم اینه ازدواج یه مرحله جلوتر از زندگیه

بنظرم خود گول زنیهمن این همه تلاش میکنم حتی بابامم داره واسم وام جور میکنه اما بازم پولم نمیرسه که ب ...

من الان خودم وضعم خیلی خرابه تو روستا هستیم و پدر شوهرم یک جا خونه درست کرده که حتی گاز نداریم با بخاری برقی خونه رو گرم میکنیم با دوتا بچه تو اتاق خواب آمدم که گرم بشم شوهرم خیلی اعصابش داغونه برای این مسئله از اون طرف یک نفر ۶۰۰ میلیون ازمون خورده و همه طلا هام تو همین گرونی فروختم که جای چک شوهرم رو بدم بازم بگم یا بسه🤣😂 پس برو خداروشکر اینا رو گفتم که بدونی من چطوری دارم خودمو گول میزنم توهم خودتو گول بزن

من الان خودم وضعم خیلی خرابه تو روستا هستیم و پدر شوهرم یک جا خونه درست کرده که حتی گاز نداریم با بخ ...

😂😅

ببخشید اتفاقا داشتم تاپیکاتون رو میخوندم

و درسته وضعیت الانتون بار روانی بالایی داره

دلتون به وجودشون گرم باشه کافیه و میدونم شما صبوری میکنید و اینم بد یا خوب تموم میشه

😂😅ببخشید اتفاقا داشتم تاپیکاتون رو میخوندم و درسته وضعیت الانتون بار روانی بالایی دارهدلتون به وجو ...

مرسی عزیزم از هم دردیت آره وضعیت سخته ولی شوهرم رو دوست دارم در کنارش تحمل میکنم