سحریاس مدیر عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 1481 عنوان کسی بندانداز برقی داره؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 80 پست راضی هستین؟موهارو سر کن نمیکنه؟لطفا مدل و قیمتشم بگبن.اگه خوب باشه میخام بخدم چون موهای صورتم زود زود درمیاد ارایشگاه نمیصرفه برام 1397/07/19 | 12:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سحریاس مدیر استارتر عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 1481 من دارم ولی به نظرم اپیلیدی بهتره مارک مال من براون هست قیمتش یادم نیست مو های ریزو خوب نمیگیره خود ... اخه اپیلیدی بیشتر باعث جوش میشه بنظرم.ای بابا دودل شدم
_ghazal_ عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 5190 اخه پیشونیمو برنمیدارم بخلطر این برا ابرو مشکلی نیس برام.یکم رو گونه هام و پشت لبمو برمیدارم اگه گونه و پشت لبه بگیر خوبه برای اونجاها مشکلی پیش نمیاد اما اگه خیلی ریز باشه نمیگیرها پرنسلی خوبه ❤اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه❤
سحریاس مدیر استارتر عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 1481 من داشتم ، متاسفانه خرابشد. ولی واقعا خیلی راحت میشی اگه بخری ، من الان که ندارم خیلی اذیتم. من تق ... خب بازم ۴سال کارایی داده خیلیییی خوبه که.حتماا میخرم یکی ارهه واقعا لازم میشه اگه باقیمت ۵۰یکی پیدا کنم حتما میخرم
سحریاس مدیر استارتر عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 1481 اگه گونه و پشت لبه بگیر خوبه برای اونجاها مشکلی پیش نمیاد اما اگه خیلی ریز باشه نمیگیرها پرنس ... نهه اونقدام ریز باشه برنمیدارم اخه.مرسیی اره خیلیا پرنسلی رو گفتن ببینم پیدا میکنم فقط کاش اصلشو گیربیارم
6775 عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 3094 ارهه راس میگی بخاطر این یه ارزونشو فعلا میخدم نه ارزونش به درد نمیخوره خواهرم گرف 50 تومن دوماه بعد خراب شد من گرفتم 75 یه سالو نیمه دارم آرزوم اینه نی نی بیارم شوهرم روسینش بخوابوندش
سحریاس مدیر استارتر عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 1481 من دارم . خیلی ریش و سبیل زود زود درمیارم ..راضیم ازش هم سریعه هم دردش کمتره هم نازک تر درمیادانگاری ... مرسییی من فک میکردم بدباشه حتما میخرم پس
پریسا_نا عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 8266 خب بازم ۴سال کارایی داده خیلیییی خوبه که.حتماا میخرم یکی ارهه واقعا لازم میشه اگه باقیمت ۵۰یکی پیدا ... آره حتما بخر خیلی به کارت میاد، من حتی موهای ریز رو هم بر میداشت برام، الان خیلی سختمه ندارم، وقتم نکردم برم بخرم لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ. هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
zalzalak عضویت: 1394/07/22 تعداد پست: 15070 نه بابا زمین تااسمون با اپیلیدی فرق میکنه من اپیلیدیم اک مونده اصلا میترسم طرفش برم اما این دردش خیلی کمتره عوارشم نداره چون بنده مثل اصلاح میمونه دخترم تمام زندگی من
سحریاس مدیر استارتر عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 1481 آره حتما بخر خیلی به کارت میاد، من حتی موهای ریز رو هم بر میداشت برام، الان خیلی سختمه ندارم، وقتم ن ... پس خیلییی خوب بوده همین مارکو پیدا کنم میخرم پس.یه دونه وقت کردی بخر دیگه راحت میشی از ارایشگاه
6775 عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 3094 مرسیییی.میترسم بااین قیمت بخرم بعد خراب شه بمونه رو دستم نه ، ارزون بی علت نیس گرون بی حکمت نیس ، من گرون خریدم عالیه خواهرم میکه کاش از مال تو میگرفتم آرزوم اینه نی نی بیارم شوهرم روسینش بخوابوندش
سحریاس مدیر استارتر عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 1481 نه بابا زمین تااسمون با اپیلیدی فرق میکنه من اپیلیدیم اک مونده اصلا میترسم طرفش برم اما این دردش خیل ... دقیقااا منم میگم این از اپیلیدی بهتره
sogolaghashon عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 154 من دارم خییییییلی راضیم 5سال پیش خریدم 50تومن مرا عهدیست با جانان.. .. که جانان جان من باشد
پریسا_نا عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 8266 پس خیلییی خوب بوده همین مارکو پیدا کنم میخرم پس.یه دونه وقت کردی بخر دیگه راحت میشی از ارایشگاه آره، من از قشم خریدم اون موقع. ولی همه جا گیر میاد لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ. هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
سحریاس مدیر استارتر عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 1481 نه ، ارزون بی علت نیس گرون بی حکمت نیس ، من گرون خریدم عالیه خواهرم میکه کاش از مال تو میگرفتم اخه میترسم خراب بشه....ولی اره خب اینم درسته
سحریاس مدیر استارتر عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 1481 آره، من از قشم خریدم اون موقع. ولی همه جا گیر میاد ارهه بپرسم فقط کاش اصل باشه