2777
2789
عنوان

کسی بندانداز برقی داره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 80 پست
اخه پیشونیمو برنمیدارم بخلطر این برا ابرو مشکلی نیس برام.یکم رو گونه هام و پشت لبمو برمیدارم

اگه گونه و پشت لبه بگیر خوبه برای اونجاها مشکلی پیش نمیاد اما اگه خیلی ریز باشه نمیگیرها 

پرنسلی خوبه

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من داشتم ، متاسفانه خرابشد. ولی واقعا خیلی راحت میشی اگه بخری ، من الان که ندارم خیلی اذیتم. من تق ...

خب بازم ۴سال کارایی داده خیلیییی خوبه که.حتماا میخرم یکی ارهه واقعا لازم میشه اگه باقیمت ۵۰یکی پیدا کنم حتما میخرم

اگه گونه و پشت لبه بگیر خوبه برای اونجاها مشکلی پیش نمیاد اما اگه خیلی ریز باشه نمیگیرها  پرنس ...

نهه اونقدام ریز باشه برنمیدارم اخه.مرسیی اره خیلیا پرنسلی رو گفتن ببینم پیدا میکنم فقط کاش اصلشو گیربیارم

ارهه راس میگی بخاطر این یه ارزونشو فعلا میخدم

نه ارزونش به درد نمیخوره خواهرم گرف 50  تومن دوماه بعد خراب شد من گرفتم 75 یه سالو نیمه دارم 

آرزوم اینه نی نی بیارم شوهرم روسینش بخوابوندش  
خب بازم ۴سال کارایی داده خیلیییی خوبه که.حتماا میخرم یکی ارهه واقعا لازم میشه اگه باقیمت ۵۰یکی پیدا ...

آره حتما بخر خیلی به کارت میاد، من حتی موهای ریز رو هم بر میداشت برام، الان خیلی سختمه ندارم، وقتم نکردم برم بخرم  

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد

نه بابا زمین تااسمون با اپیلیدی فرق میکنه من اپیلیدیم اک مونده اصلا میترسم طرفش برم اما این دردش خیلی کمتره عوارشم نداره چون بنده مثل اصلاح میمونه

دخترم تمام زندگی من
آره حتما بخر خیلی به کارت میاد، من حتی موهای ریز رو هم بر میداشت برام، الان خیلی سختمه ندارم، وقتم ن ...

پس خیلییی خوب بوده همین مارکو پیدا کنم میخرم پس.یه دونه وقت کردی بخر دیگه راحت میشی از ارایشگاه

مرسیییی.میترسم بااین قیمت بخرم بعد خراب شه بمونه رو دستم

نه ، ارزون بی علت نیس گرون بی حکمت نیس ، من گرون خریدم عالیه خواهرم میکه کاش از مال تو میگرفتم

آرزوم اینه نی نی بیارم شوهرم روسینش بخوابوندش  
پس خیلییی خوب بوده همین مارکو پیدا کنم میخرم پس.یه دونه وقت کردی بخر دیگه راحت میشی از ارایشگاه

آره، من از قشم خریدم اون موقع. ولی همه جا گیر میاد

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد