2777
2789

سلام. من هفته دیکه باید بیام سازمان انتقال خون تهران برای آزمایش دخترم. تهران هوا خیلی سرده ؟ 

فاصله راه آهن تا انتقال خون چقدر؟ گفتن تو بزرگراه همت هست

خدایا شکرت😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوا ملایم...عصر ب بعد سرده تقریبا ...لباس گرم واسه دخترت بردار...کلاه و شالم همینطور

بچه اس یهو دیدی سرماخورد دور از جون

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪

من میخوام بدونم با اتوبوس بیام به انتقال خون نزدیکتره یا با قطار؟ 

بعدم ما تهران کسی رو نداریم شوهرمم باهام نمیاد من و مادرموهستیم با یه بچه. بعدشم باید شب فریم کرج خونه اقوام بمونیم

خدایا شکرت😍
من میخوام بدونم با اتوبوس بیام به انتقال خون نزدیکتره یا با قطار؟  بعدم ما تهران کسی رو نداریم ...

عزیزم با قطار بیایی برا خودت و بچه راحتتره هم دستشویی داره هم میتونی دراز بکشی ،،،ایستگاه که رسیدی اژانس خود راه اهن دم دره ،،راحت میبرتون ،،،،یه کم دوره منتهی چون صبح تا عصر طرحه ،،،خوشبختانه ترافیک خیلی کمتره و خلوتتره

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
من میخوام بدونم با اتوبوس بیام به انتقال خون نزدیکتره یا با قطار؟  بعدم ما تهران کسی رو نداریم ...

کرج کدوم منطقه میرین ،،،،،فردیس و گوهر دشت مغازه هاش خوبن برا خرید ،،،،،تهران هم که خیلی جاها هست برا خرید منتهی به دلیل نوسان و قیمت دلار ،،، جنس تو مغازه ها زیاد نیست ،،اگر هم چیزی هست قیمتشو چند برابر کردن... تو همت که میخوای بری بام لند هست برا خرید اما اکثر جنسها برند و قیمت بالاست

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
ترمینال های اتوبوسرانی هم فقط بیهقی بهش نزدیکه.

بنظرم با بچه تو اتوبوس خیلی سخته