2777
2789
درکت میکنم خدایش خیلی سخته من که نفس کشیدنم واسم سخت شده بود ولی بچه ضعیف دردسرش بیشتر مخصوصأ که ا ...

اره اصلا تو بارداری اذیت نشدم ولی الان دوهفته اس پاهام اصلا بزرگ شده ..یه وضعی ولی بالا کنم نه🤔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم. دو سه روز تفاوت داریم

شما الان درد نداری من دیروز رفتم دکتر معاینه کرد یه جوری درد داشتم فکر کردم دارم زایمان میکنم اومدم خونه ام لخته خون دیدیم 

شما طبیعی زایمان میکنی؟

شما الان درد نداری من دیروز رفتم دکتر معاینه کرد یه جوری درد داشتم فکر کردم دارم زایمان میکنم اومدم ...

من هنوز معاینه نشدم. شنبه نوبت دکتر دارم. نمیدونم‌معاینه کنه یا نه.  ولی شنیدم لک بینی بعد از معاینه طبیعیه. بله اگر خدا بخواد قصدم طبیعی هستش. اگر گل مغربی استفاده کنی دهانه رحمت نرم میشه. ماساژ پرینه هم انجام بده 

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
من هنوز معاینه نشدم. شنبه نوبت دکتر دارم. نمیدونم‌معاینه کنه یا نه.  ولی شنیدم لک بینی بعد از م ...

من تا الان دوبار معاینه شدم یه بار تو ۳۶ هفته یه بار تو ۳۷ اولی اصلا درد نداشت ولی این هفته افتضاح بود فکر کنم میخواست کمی دهانه رحم باز بشه 

صدرصداگه ۳۷ هفته ای دیگه معاینه میکنه 

من تا الان دوبار معاینه شدم یه بار تو ۳۶ هفته یه بار تو ۳۷ اولی اصلا درد نداشت ولی این هفته افتضاح ب ...

اره فکر میکنم این هفته دیگه معاینه بشم. یه کم از معاینه ترس دارم. امیدوارم خیلی دردناک نباشه

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
اره فکر میکنم این هفته دیگه معاینه بشم. یه کم از معاینه ترس دارم. امیدوارم خیلی دردناک نباشه

اول اصلا درد نداشت واسه من 

نمیخوام بترسونمت ولی دومی دردش بیشتر بود حالا نمیدونم شاید دکتر با دکتر فرق کنه چون به من گفت یه کار کنم این زایمازایمان کنی😅😅با خنده

اول اصلا درد نداشت واسه من  نمیخوام بترسونمت ولی دومی دردش بیشتر بود حالا نمیدونم شاید دکتر با ...

وای خدا 🤕 خدا کمکم کنه‌ نمیدونم والا من هم‌پیش دکتر میرم هم ماما ببینم کدومشون زودتر دست به کار میشن برای معاینه.  

برای شما دهانه باز شده بود یا کاملا بسته بود؟

وای خدا 🤕 خدا کمکم کنه‌ نمیدونم والا من هم‌پیش دکتر میرم هم ماما ببینم کدومشون زودتر دست به کار میش ...

مال من اول ماما چکم میکنه وزن و آزمایشات و فشار میگیره 

بعد میفرسته پیش دکتر اتاق بغلی 

دکتر خودش معاینه میکنه ماما کاری ندارن

به من گفت لکنت عالیه و رحمت نرم شده از اون هفته تا این هفته 

تازه گفتم نکنه اذیت شم برم سزارین کفت چونه نزن لکنت عالیه حالا نمیدونم  راست گفت یا الکی 

ولی تو معاینه دومیم انگار کشید که باز شه 

یه چیزی اندازه یک نیم 

مال من اول ماما چکم میکنه وزن و آزمایشات و فشار میگیره  بعد میفرسته پیش دکتر اتاق بغلی  ...

توکل به خدا. انشالله که بتونیم به راحتی و سلامتی زایمان طبیعی انحام بدیم. خدا خودش کمکمون کنه

وای خدا 🤕 خدا کمکم کنه‌ نمیدونم والا من هم‌پیش دکتر میرم هم ماما ببینم کدومشون زودتر دست به کار میش ...

شما کجا هستید تصمیم گرفتید کدوم بیمارستان برین؟پیش کدوم دکتر؟

توکل به خدا. انشالله که بتونیم به راحتی و سلامتی زایمان طبیعی انحام بدیم. خدا خودش کمکمون کنه

اره انشالا واقعا فقط خدای که میتونه کمک کنه دکترا وسیله آن 

ایشالا شماهم به سلامتی زایمان کنی 

شما کجا هستید تصمیم گرفتید کدوم بیمارستان برین؟پیش کدوم دکتر؟

من کرج هستم ولی تهران میرم دکتر به خاطر شرایطم. اخه من ویبکی هستم.  کرج‌کسی قبول نمیکنه.  بیمارستان هم تا هفته پیش دو دل بودم بین خاتم و امید. اما هم دکتر و هم ماما نظرشون رو بیمارستان امید هستش.

دکترم مرضیه شریفی