2777
2789
عنوان

گم شدن وسایل تو خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 129 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم قرص فارماتون خوردم والا اصلا تاثیری نداره 

من بیشتر حالت خستگی و کسل بودن دارم.گفتم بخورم شاید بهتر بشم.وگرنه چند ماه بود از وقتی هریدم بهشون نگاه هم نمیکردم.شمیم جون شما هم برای خستگی میخوردید ؟

"کرفس" بودم😃🌹 "شجاع"و "قوی" باش😚😚 
من بیشتر حالت خستگی و کسل بودن دارم.گفتم بخورم شاید بهتر بشم.وگرنه چند ماه بود از وقتی هریدم بهشون ن ...

ن والا باشگاه ک میرفتم بچه ها گفتن بخور خوبه چاق میشی اشتهات زیاد میشه خوردم اصلا انگار ن انگار

به خدا با این چیزی که تعریف کردی منم وحشت کردم چه برسه شما که تو خواب دیدی.

خدااین دخترمن روخیربده نمیدونیدچقدرمن بیچاره رومیترسونه ازبس همون روزمن روترسوندالکی الکی

باورکنیدچندروزصبح نمازم قضاشدازبس میترسیدم یامجبورشدم یه لشکرروبیدارکنم یه روزباخودم فکرکردم که آپارتمان های نیمکاره جلوی خونمون نگهبان دارن بیچارهادراون تاریکی نگهباناشون تاصبح اونجان ونمی ترسن پس چرامن بااین همه چلچراغ روشن کردن بترسم؟

یااینکه بابام تازه فوت شده بودمامانم لباس هاشوبرددادبه نگهبان قبرستان 

نگهبانه گفت شب تاصبح اینجاتنهام

مامانم پرسیداین همه مدت اینجاکارمیکردی ونگهبانی دادی هیچوقت چیزی دیدی؟

مردنگهبان گفت هیچوقت هیچوقت هیچوقت

تازه آرامش وسکوتی که اینجاست هیچای دنیانیست

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
ن والا باشگاه ک میرفتم بچه ها گفتن بخور خوبه چاق میشی اشتهات زیاد میشه خوردم اصلا انگار ن انگار

آره امشب که میخواستم قیمتشو سرچ کنم دیدم نوشته افزایش اشتها ،من در حد 5 تا دونه  آخر شبا قبلا خورده بودم .دیگه ادامه ندادم ببینم چطوریه ولی به نظرم چاق نشو.بعدا اینقدر استرس و بارداری اینا هست که آدم هیکلش به هم میریزه.

آره امشب که میخواستم قیمتشو سرچ کنم دیدم نوشته افزایش اشتها ،من در حد 5 تا دونه  آخر شبا قبلا خ ...

قیمتشونم بالا رفته فک کنم قبلا دونه۲۵۰۰بود،اخه شوهرم میگه لاغری واسه عروسی یکم پرتر شو

اینو همیشه مامانم بهم میگه.همه این موارد در من صدق میکنه😒

عزیزم حتمابرودکتراگه روحی باشه چاره ش یه چندتاقرصه  اگه کمبودویتامین واملاح باشه بازهم چاره ش چندتاقرصه گلم

کلا از تنهایی میترسه من از خونه میرم بیرون تا برمیگردم از ترس جم نمیخوره،تازه شبا ک بابام نیس میاد ک ...

آخی عزیزم

فکرکنم آینده خودم همینجوری باشه

خدااین دخترمن روخیربده نمیدونیدچقدرمن بیچاره رومیترسونه ازبس همون روزمن روترسوندالکی الکی باورکنیدچ ...

آخی خدا پدرتونو رحمت کنه.میفهمم چی میگید ولی من کلا از بچگی با فیلمای ترسناک اذیت میشدم.مثلا همین آنابل رو دو ماه پیش دیدم وحشت کرده بودم تا یک هفته میترسیدم. واسه همین اصلا تو تاپیکای ترسناک سایت نمیرم .امشب  هم که بچه ها میگفتن شاید ... برداشته و شوخی میکردن کلی خندیدم و روحیم خوب شد ولی بعد عذاب وجدان گرفتم کسی نترسه چون من هنوزم با فیلما یا حرفای ترسناک میترسم.

قیمتشونم بالا رفته فک کنم قبلا دونه۲۵۰۰بود،اخه شوهرم میگه لاغری واسه عروسی یکم پرتر شو

من قبل عید فک کنم 30 تا رو 90 تومن پول دادم؛دونه ای سه تومن.الان زده بودن ناموجود ولی ی مولتی ویتامین دیگه که من 40 یا 60 خریده بودم رو همون سایت زده بود 170 .اصلا مغزم سوت کشید قیمتا رو دیدم.تازه اگه پیدا بشن. 

آخی ایشالله خوشبخت بشی عزیزم.😍😍

آخی خدا پدرتونو رحمت کنه.میفهمم چی میگید ولی من کلا از بچگی با فیلمای ترسناک اذیت میشدم.مثلا همین آن ...

ممنون عزیزم خدارفتگان شماراهم رحمت کنه 

امادیگه فیلم ترسناک ودلهره آورنبین آخه چه کاریه خودت روشکنجه روحی بدی؟!!!!

آخه من خودم نمی بینم دخترم من رومیترسونه 

بحث جالبی بودبااینکه برای اولین باربودواردبحث های اینجوری شده بودم