بچه ها من ی تعداد فارماتون خریده بودم تو شیشه بود.50 تا بود.نخوردم.دو ماه پیش دیدم حجم قرصای شیشه نصف شده فک کردم من توهم زدم.شمردم 28 تا بود.امشب گفتم بخورم تاریخش نگذره دیدم کلا چند تا دونه مونده.شمردم 13 تا بود.اینا رو جای مطمئن گذاشته بودم.تو دسترس نبود که هرکس بتونه برداره.کلا ما 4 نفریم تو خونه بابام که سمت وسایلم نمیاد.میمونه مامان و داداشم.اصلا به جنون رسیدم شیشه قرصو دیدم.با این سر به فلک کشیدن قیمت داروها داره اشکم درمیاد.رفتم سرچ کردم بیشتر داروخانه آنلاینا زدن ناموجود.ی مکمل دیگه بود که قبل عید 40 تومن خریدم تو سایت داروکده زده 170.میدونم به مامانم بگم گردن نمیگیره که خورده.اصلا نمیدونم و نمیفهمم واسه چی این کارو کرده.کسی هم نیست دلداریم بده 😢😢
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم دختربزرگم ازبس فیلم های ترسناک مثل آنابل وجن گیروووومیبینه کلافازش شده حرفای اینجوری زدن ومن روترسونده بودیهواینجوری خواب دیدم خودش هم اصلانمی ترسه