2777
2789
عنوان

شعرهای ناب

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 63 پست

سیگار روشنت را 

در جنگل خشک و آشفته‌ی من انداختی

بعد

پرسیدی:

"مزاحمتان که نشدم؟"

خندیدم،

"نه! اصلا" 

جوکر: ما وقتی دست از گشتن زیر تختمون به دنبال هیولا برداشتیم که فهمیدیم هیولا درون خود ماست!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صداي قلب نيست

صداي پاي توست

كه شبها در سينه ام مي دوي

كافي ست خسته شوي

كافي ست بياستي

جوکر: ما وقتی دست از گشتن زیر تختمون به دنبال هیولا برداشتیم که فهمیدیم هیولا درون خود ماست!!!

صداي قلب نيست

صداي پاي توست

كه شبها در سينه ام مي دوي

كافي ست خسته شوي

كافي ست به ایستی

شاعرشون؟؟؟

ببخشید فکر نمیکردم که بخواین بدونید وگرنه حتما زیر همشون اسم شاعراشون هم میذاشتم🙏

آره، من می ترسم  از پروفایل شما، لرزه بر اندامم 😁😁

ببخشید عزیزم سر فرصت حتما عوضش میکنم🌹

يكي بود   يكي.... من مي روم قصه بايد آغاز شود...

بیشترشون دل نوشته اند نه شعر

نه برای بی وزنی ،به خاطر اینکه خواص شعر رو ندارند

شعر شاملویی و نیمایی اگر چه از قید وزن و قافیه رها میشه ،اما یه جور اصالت داره 

منظورم اینه که این دلنوشته ها،توشون روز مرگی هست و شما با تغییر شرایطت. تمایلی به خوندنشون نخواهی داشت

میشه مهربون تر باشیم❤
ببخشید عزیزم سر فرصت حتما عوضش میکنم🌹

😘 🌷🌷

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

ببخشید فکر نمیکردم که بخواین بدونید وگرنه حتما زیر همشون اسم شاعراشون هم میذاشتم🙏

ممنونم عزیزم 

دنیا به دختر ها و زن هایی که شعر میخونند ،فکر میکنند ،موسبقی خوب گوش میدن خیییییلی احتیاج داره،افرین به شما

هر چند توی نوع شعری که می خونم با شما اختلاف نظر دارم

میشه مهربون تر باشیم❤
بیشترشون دل نوشته اند نه شعر نه برای بی وزنی ،به خاطر اینکه خواص شعر رو ندارند شعر شاملویی و نیمای ...

بعضیاشون از شاعرای معروفی هستن...ولی شما هم درست می فرمایید...ممنون که وقت گذاشتین

ممنونم عزیزم  دنیا به دختر ها و زن هایی که شعر میخونند ،فکر میکنند ،موسبقی خوب گوش میدن خییییی ...

خواهش میکنم....ممنون از شما که وقت گذاشتین...درست میگید...بازم ممنون و ببخشید که باب طبعتون نبود🌹

بعضیاشون از شاعرای معروفی هستن...ولی شما هم درست می فرمایید...ممنون که وقت گذاشتین

ببخش  من کامل نخوندم،چند تایی رو خوندم ،صبح کامل میخونمشون

مرسی از تو که بین این همه تاپیک با عنوان های به درد نخور ،تاپیکی زدی که خیییییلی هم مفید هست 😘

میشه مهربون تر باشیم❤
خواهش میکنم....ممنون از شما که وقت گذاشتین...درست میگید...بازم ممنون و ببخشید که باب طبعتون نبود🌹

عزیز دلمی خانوم مهربان 

قرار نیست سلیقه هامون مثل هم باشه ،اما منم مثل شما عاشق شعرم ،فقط توی یه سبک دیگه منظورم شعر سپید هست 😍

میشه مهربون تر باشیم❤