بهار_______________ مدیر عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 245 عنوان شعرهای ناب | مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 63 پست ديگران مي توانندغم هايت را بشمرند.اما فقط خودت مي توانيحاصل جمع شان را بفهمي جوکر: ما وقتی دست از گشتن زیر تختمون به دنبال هیولا برداشتیم که فهمیدیم هیولا درون خود ماست!!! 1397/07/19 | 02:25 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهار_______________ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 245 ببخش من کامل نخوندم،چند تایی رو خوندم ،صبح کامل میخونمشون مرسی از تو که بین این همه تاپیک با ... خواهش میکنم...لطف میکنید...خوشحالم که مورد پسند واقع شد...ممنون جوکر: ما وقتی دست از گشتن زیر تختمون به دنبال هیولا برداشتیم که فهمیدیم هیولا درون خود ماست!!!
مامی_رایا عضویت: 1392/10/22 تعداد پست: 1570 خواهش میکنم...لطف میکنید...خوشحالم که مورد پسند واقع شد...ممنون 😍😍😍🙏🙏🙏❤❤❤ میشه مهربون تر باشیم❤
بهار_______________ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 245 😍😍😍🙏🙏🙏❤❤❤ ❤🌹🌹🌹 جوکر: ما وقتی دست از گشتن زیر تختمون به دنبال هیولا برداشتیم که فهمیدیم هیولا درون خود ماست!!!
بهار_______________ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 245 عزیز دلمی خانوم مهربان قرار نیست سلیقه هامون مثل هم باشه ،اما منم مثل شما عاشق شعرم ،فقط توی ... خواهش میکنم عزیزید...خیلی خوبه...منم عاشق شعر و ادبیات هستم...خوشحالم که هم عقیده ایم جوکر: ما وقتی دست از گشتن زیر تختمون به دنبال هیولا برداشتیم که فهمیدیم هیولا درون خود ماست!!!