2777
2789
عنوان

قهريم واسه اولين بار

304 بازدید | 54 پست

واسه اولين بار تو سه سال زندگي مشتركمون قهريم يا بهتره بگم سرسنگينيم

چندتا تاپيك زدم كه شوهرم يه پيج فيك دخترونه ساخته بود تو اينستا و اتفاقي تو گوشيش ديدم و از توجيهش قانع نسدم البته هر توجيهي قانع كننده نيست و ناراحت شدم 

قبلا سر هر موضوعي ناراحت ميشدم با عدرخواهيش ميبخشيدم ولي دلم چركين شده اين سري

امروز بردم دكتر چون سرگيجه داشتم و از همون راه برد بيرون كه كفش برام بخره گفتم من كفش نميخوام هيچي نميخوام ولي مجبور شدم پياده شم و عين دوتا غريبه كنار هم رفتيم و من چيزي نخريدم باز عين غريبه ها يوار ماشين شديم اومديم

دلم خيلي گرفته واقعا اصلا نميدونم چرا اين سري به بي تفاوتي رسيدم برام هيچ رفتارش هيچ فرقي نداره ديگه خستم روحيه ام خرابه كلا

لطفا گوسفند نباشيم😑

مخ پسرارو میزده؟؟ 

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه شبی

فرداشب چی پس

خخخ

سومین کاربریمه😖دوس دارم زندگی روووو💃اینجاسابقه ی عضویت ,نشون دهنده ی شعورِ آدماس؟؟یا باهاش گیرین کارت میدن؟! آآیا میدانستید آنشرلی هیچوقت به پمپ بنزین نرفت؟! بی باکی از صفاتِ بارز آنشرلی بود!  
چیکارمیکرد بااون پیج دخترونه؟😐😐

هيچ كاري نكرده بود و اينم جالب بود دوتا تصوير گذاشته بود از همين تصويراي رايج نتي،،ميگفت ببخشيد شيطنت كردم ولي بخدا ببين هيچ كار نكردم من كه هميشه گوشيم دست توعه

ميدوني خيلي به ادم برميخوره خيلي تحقير شدم حس بدي دارم

لطفا گوسفند نباشيم😑
هيچ كاري نكرده بود و اينم جالب بود دوتا تصوير گذاشته بود از همين تصويراي رايج نتي،،ميگفت ببخشيد شيطن ...

خب یه هدفی داشته دیگه از اون پیج.

میخواسته کاری کنه.

واقعا خیلی واسم عجیب بود.

#محسن_شکاری 🖤🖤 #Mohsenshekari 
خب یه هدفی داشته دیگه از اون پیج. میخواسته کاری کنه. واقعا خیلی واسم عجیب بود.

واسه خودم خيلي خيلي عجيبه واسه همين اينقد هنگم اخه ادم اين حرفا هم نبوده

لطفا گوسفند نباشيم😑

با احترام به همه ی دوستان 

ولی تو رو خدا انقدر افکار منفی رو به ایشون القا نکنین

شما مستقیم با خودشون حرف بزنین و دلیلشو بپرسین ... حتی اگر فانع نشدین از خدا بخواین دلتونو باهاش صاف کنه

مثبت فکر کنین

آیین تقوی ما نیز دانیم , لیکن چه چاره با بخت گمراه