2777
2789
عنوان

حس بدی دارم.😣😣😣😣

387 بازدید | 33 پست

یه خانم خیلی گوگولی و مهربونی میاد کلینیک که بیمار منه و من خیلی دوستش دارم.

امروز وقتی رفتم تو کابینش یه پاکت از تو کیفش درآورد گذاشت تو جیب روپوش من.😑😐

بهش گفتم این چیه؟گفت من میخواستم براتون هدیه بخرم ولی نتونستم برم بیرون چون پام درد میکرد و .... برای قدردانیه و ناقابله‌

من گفتم اصلا نیازی نیست و من وظیفمه و...

و در نهایت بعد از ۵ دقیقه بحث دیگه نتونستم ردش کنم.😕

ولی ناراحتم.تا به حال خیلی از بیمارها برام هدیه گرفته بودن روسری عطر کتاب و ‌... و این لطفشون رو میرسونه ولی پول دادن واقعا به نظرم درست نیست.

البته میدونم قصد بدی نداشت و واقعا به حساب هدیه داد ولی من ناراحتم که چرا قبول کردم.از طرفی هم رد کردنش یه جورایی بی ادبی بود.

هزار تا توجیه برای خودم میارم ولی باز هم ناراحتم.🤕

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

نه عزیزم ناراحتی نداره

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شغلتون چیه؟ به خاطر کابین پرسیدم.😊

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
شغلت چیه

من دانشجوی سال آخر فیزیوتراپی هستم و تو یه کلینیک فیزیوتراپی مشغولم.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

اشکال نداره عزیزم به این فکر کنید که اون خانم الان خوشحاله که تونسته به شما هدیه بده.خدا ازتون راضی باشه معلومه انسانید😍

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
شماره حساب میدم بریز. به حسابم 😈😈چه معنی داره پول گرفتی 😂😂😂 ناراحت نباش با رضایت داده دوستت دا ...

بحث رضایت نیست عزیزم.

بحث توهینه.با اینکه میدونم قصدش توهین نبود.ولی پول دادن کار توهین آمیزیه.

حالا چقدر داده بود😀

۱۰۰ تومان.

اصلا بحث مبلغش نیست.بحث اینه که نیازی به این کار نبود واقعا.