2777
2789
عنوان

یکی بیاد کمکم کنه تورو خدا

151 بازدید | 17 پست

پسرم 10 ماهشه یه روز تب داره یه روز نداره 2 روز پیش تب خیلی شدید داشت از دیشب دیگه تب نداشت دوباره امشب یکم تب کرد کسی چیزی میدونه چرا این جوری میشه

علی رضا عشق مامانشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا برای دندونش هست

یا ویروس این فصله

یا عفونت ادارایه البته این مشکل علایم دیگه هم داره مثل بوگرفتن ادرار یا گریه و بی تابی حین ادرار کردن، و قرمز شدن اون قسمت ها

عزیزم تب دندون تا 38میره ولی اگه بیشتره خدایی نکرده شاید سرماخورده،چون پسر منم ده ماهش تموم شده هفته پیش یه 24 ساعت تب کرد اخرش 38/3بود.بعدش یه روز خوب بود و از روز بعد عطسه و سرفه و...شروع شد بردمش دکتر ویروس گرفته بود و دارو گرفت

کجای بدنش داغ میشه؟؟ کل بدنشه؟؟ وقتی تب میکنه بدعنق ام میشه؟؟ آب دهانش زیاده؟؟

کل بدنش خیلی گریه میکنه دیشب با اینکه تبش قطع شده بود 3 ساعت جیغ زد و گریه کرد

علی رضا عشق مامانشه 
تو نت سرچ کن من خوندم تب بی دلیل معمولا عفونت ادراریه باز خودت مطالعه کن تو گوگل  پیش دکترم ...

رفتیم دکتر اوناهم براش ازمایش خون و ادرار نوشتن با کشت ادرار ازمایش میگه عفونت نداره جواب کشت هنوز نیومده

علی رضا عشق مامانشه