2777
2789
عنوان

معجزه ای برای شفای مریض دیدین؟

6193 بازدید | 37 پست

مثلا کسی که دکترا درمانش نکرده باشن معحزه شه از طرف خدا و خوب شه؟یا مثلا به واسطه ی امام رضا یا ....

میدونم این‌چیزا بوده اما میخام ببینم کسی ازنزدیک دیده و چجوری بوده؟

بنظرتون این معحزه ها فقط شامل حال ادمای خیلی خوب میشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم میشه بگین کجا مثلا توحرم اینا؟

نه یه امام زاده هست به اسم مومد حسن  تو یکی از شهرهای لرستان خیلییییییی شفا میده  حتی یه دختر لال رو برده بودن اونجا زبونش باز شده بود

الا بذکر الله تطمئن القلوب
نه یه امام زاده هست به اسم مومد حسن  تو یکی از شهرهای لرستان خیلییییییی شفا میده  حتی یه د ...

واااقعا؟کاش نزدیک‌بود بهم ولی تو دلم بهش توسل میکنم

بخدا انقد ناراحتم قلبم دردمیکنه چندروزه حالاشایدم معدمه میزنه به قلبم.اما اینم باشه باز از ناراحتیه دیگه

میدونستی یکی از عوامل لکنت همین استرسته؟

اره اما کاریش نمیتونم بکنم چون خونمون همش دعوا و..‌ ایت منم که جایی نمیتونم برم با نمازو دعا سعی میکنم اروم‌شم با مدیتیشن اما اروم نمیشم