2777
2789
عنوان

معجزه ای برای شفای مریض دیدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6193 بازدید | 37 پست
لکنت زبان.زندگیم دارهه خراب میشه چون دوکلمه نمیتونم حرف بزنم رابطمون ۹۰ درصد توسکوته 

از لحاظ متافیزیکی میتونم کمکتون کنم 

درصورت تمایل درپروفایل شخصی پیغام بگذارید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توکل به خداوقرآن وائمه علیهم السلام 

اززیارت عاشورا وسوره حشر وحمد ودعای توسل ،مشلول ،حدیث کسا خیلی ها معجزه دیدن

ان شاءالله خدابرای شماهم معجزه میکنه

برای شفای بیماری های من هم دعا کنید

مددکار اجتماعی ، اگر درخصوص خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی .....  منتظر تون هستیم 🔴🔴👈کانال ایتا با ایدی 🔴🔴🔴@monji_313_1

عزیزم برای لکنت زبانتون برین پیش دکتر طب سنتی،واقعا بهشون اعتقاد دارم،من خودم همیشه دست و پاهایم سرد بودن دکترا میگفتن کم خونی نداری البته از روی آزمایش،ولی رفتم پیش دکتر طب سنتی رنگ صورتمو دید گفت کم خونی شدید داری،با 3ماه قرص خون خوردن الان خوب خوبم،شما هم حتما برو.

خاله ی من از زایمان خیلی میترسیده بعد سر زایمانش از ترس چهل روز میره تو کما اونقدر که گلوشو پاره میک ...

سلام دوست عزيز خواهش ميكنم به خالتون بي زحمت بگيدبرام دعاكنن شفابگيرم مادربشم اسمم مريم هست