2777
2789
عنوان

معجزه ای برای شفای مریض دیدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6193 بازدید | 37 پست
واااقعا؟کاش نزدیک‌بود بهم ولی تو دلم بهش توسل میکنم بخدا انقد ناراحتم قلبم دردمیکنه چندروزه حالاشای ...

عزیزززم انشالله به حق همین ماه عزیز خوب میشی  برات آیه آیه الکرسی میخونم. آره از دور سلام یده بی جواب نمیمونه 

الا بذکر الله تطمئن القلوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکررر.عزیزم میشه بگی؟ممنون میشم

خاله ی من از زایمان خیلی میترسیده بعد سر زایمانش از ترس چهل روز میره تو کما اونقدر که گلوشو پاره میکنند و از طریق شلنگ بش غذا میدادن بعددکترا قطع امید کرده بودن که مادر بزرگ اینا اینقدر نذر و نیاز کردن تا بعد چهل روز میگفتن تو خونه نشسته بودیم داشتیم  قران میخوندیم و دعا میکردیم که یهویی دیدم یه نور سبز افتاد تو اتاق سه بار روشن و خاموش شد شب همون روزم خالم تو بیمارستان بهوش اومد البته خالم سیده

خودتون امتحان کردین؟ینی معحزه میکنه واقعا؟۴۰ روز میخونم اما اگه بعد۴۰روزم هیچی نشه چی😭

من راستش  نه.. اما خیلیییی ها حاجت گرفتن .یه چهل روز سوره حشر .

الا بذکر الله تطمئن القلوب
خاله ی من از زایمان خیلی میترسیده بعد سر زایمانش از ترس چهل روز میره تو کما اونقدر که گلوشو پاره میک ...

وای خدا.خیلییییی جالب بود.خیلی دلم گرم شد مرسی.خالت سیدم هست یکمم بخاطراین بوده اما ایشالا خدا برامنم یه معجزه کنه.مرسییی عزیزمخیلی امیدوارم کردی.اگه اشکالی تداره میشه اسم خالتو بگی چون سیده تودلم بهش نذر کنم براخوب شدنم.اگه میتونی میشه بهش بگی برام دعا کنه؟میدونم خیلی پررویبه اما واقعا دعات میکنم.اگه برات امکانش هست ممنون میشم قبول کنی.اگه هم نه اشکالی نداره همین که تعریف کردی کلی دلم گرم شد💗💗💗💗

اینجا یه امامزاده داریم به امامزاده محمد حسن معروفه بعد عمم اینا خیلی میرن اونجا خودشون ب چشم دیده بودن که خیلی از امامزاده حاجت گرفتن مثلا یه بچه ی پنج ساله که فلج مادر زادی شفا گرفت وخیلی بیماری های سخت دیگه اگه اعتقاد داشته باشی واقعا معرکس

وای خدا.خیلییییی جالب بود.خیلی دلم گرم شد مرسی.خالت سیدم هست یکمم بخاطراین بوده اما ایشالا خدا برامن ...

اسمش سیده بگوم جوادیه حتما میگم واست دعا کنه عزیزم ایشالا شما هم ب حاجتت برسی

اینجا یه امامزاده داریم به امامزاده محمد حسن معروفه بعد عمم اینا خیلی میرن اونجا خودشون ب چشم دیده ب ...

میشه بگی تو کدوم‌شهر؟؟ بنظرت اگه ازاینجاهم بهش توسل کنم  و نذر کنم تاثیر داره؟

اسمش سیده بگوم جوادیه حتما میگم واست دعا کنه عزیزم ایشالا شما هم ب حاجتت برسی

مرسیی عزیزم خیلی ممنون.خیلیییییی لطف میکنی مرسیی کاری ازدستم برنمیاد جبران کنم جزدعا.حتما حتما برای حاجت هردوتون دعا میکنم.خیلی لطف کردی نمیدونم چطور تشکر کنم