2777
2789
عنوان

بیاید بگم امروز چی دیدم🤤

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 68 پست
الان میان میگن  و خداوند سر را آفرید تا در زندگیه.. نگین اینو حالت تهوع میده 😷

خوبه این جمله رو یاد گرفتن وگرنه میخاستن چیکار کنن.

😅

یه مامان ۲۷ساله...مامان ۳تا وروجک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا برا سلامتیشون ضرر داره

اخه چه کاریه😞😞😞

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

کودک آزاریه این کار

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

یاد اون تاپیکه افتادم  که ۱۵ سالگی شوهر کرده بود میگفت از سوز دلتون میگید که ازدواج سن پایین بده من که کیفامو کردم با شوهرم الانم سه تا بچه دارم شوهرم مال شما که تا الان مجرد موندین کسی نمیاد بگیردتون  

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...
به سن کاری نداره والا با گرونیهای اخیر و این ناباروری های زیاد داره شاق مبشه به خودتون ببالین

اها از اون لحاظ 

دیروز رفتم یه بلوز شلوار سایز دو براش بخرم تیکه ای بیست و پنج تومن میداد بعد همونو دقیق همونو تو ی مغازه دیگه میداد تیکه ای شیش و پونصد ک مامانم گرفت براش

اینا رو یک گرفتم چون نسبت به سایز های یک دیگه بزرگ تر بود

همه لباساش خونه مامانمن دیروز مدمانم اومد خونم اینا همراهش بود عکس گرفتم

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍