2777
2789
عنوان

بیاید بگم امروز چی دیدم🤤

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 68 پست

یا زهرا .چه ظلمی میشه واقعا در حق این بچه ها

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من۱۵سالم بود اولین بار پروسه تولید بچه رو فهمیدم

شوک شدم

دوستم که دیگه هیچ اون تازه انکارم میکرد

میگفت یه خاله دارم ۲۰ساله شوهرش شهید شده بعدش دوتا بچه اورده🤭

خیلی دوست دارم الان ببینمش بپرسم ناموسا خالت بعد شوهرش بچه اورده بود؟؟؟😆😆😆

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

امروز رفته بکدم سونوم رو نشون دکترم بدم همکلاسی دبستانمم دیدم ده هفته بود حالا من لباسم جوری بود ک اصلا معلوم نمیشد باردارم چون چادرم داشتم اصلا معلوم نبود خیلی مثلا کار شاقی کرده بود ک اخرش گفتم به سلامتی منم هفتم داره تموم میشه دارم میرم تو هشت

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍

الان میان میگن 

و خداوند سر را آفرید تا در زندگیه..

نگین اینو حالت تهوع میده 😷

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

هدفشون چیه بچشونو سن کم شوهر میدن    

همینو بگو...من ۱۸سالگی خودم تصمیم به ازدواج گرفتم و ۲۰سالگی بچه دار شدم الان مث....پشیمونم...

میگم از جوونیم استفاده نکردم.

یه مامان ۲۷ساله...مامان ۳تا وروجک