2777
2789
عنوان

وارد این تاپیک نشید!!

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 66 پست
دمت گرررم  اصلا این آدمیزاد جوریه که هرچی نهی کنی بدتر میره دنبالش 😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😉دم شما هم گرم

همینه دیگه ادم شناسی اینجا بکار میاد 😂😂😂

جایِ اینکه رویامو پازل بچینم ترجیح میدم حقیقتو  واضح ببینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کره .چیپس .پفک.شکلات.پیتزا.غذاهای چرب

اخه اونجوری که چاق بد می شم یعنی فقط شکمم میاد جلو

میخوام چاق عضلانی و استخوانی بشم 

رولت خامه ای روزی چند عدد

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و السرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک... کی میشود تا انتقام سیلی زهرا بگیریم...آجرک الله یا صاحب الزمان
از دوتاش بدم میاد😂😁چندشم میشه ازشون

دوتاش چيه عزيزم اين فقط يكيه كله پاچه كجايى تو؟؟  

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭
😂😂😂😉دم شما هم گرم همینه دیگه ادم شناسی اینجا بکار میاد 😂😂😂

سپاس دوست گرامی😉

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم وبرآورده شدن حاجتم سه تا صلوات مهمونم کنی❤الهم عجل لولیک الفرج ❤
اخه اونجوری که چاق بد می شم یعنی فقط شکمم میاد جلو میخوام چاق عضلانی و استخوانی بشم 

برو باشگاه

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

قرص فرشته

پودر رویال

برو عطاری بپرس وبخر بخور

یا کنج قفس یامرگ این بخت کبوترهاست..دنیا پل باریکی بین بد و بدترهاست..ای بر پدرت دنیا آن باغ جوانم کو؟..دریاچه ی آرامم؟..کوه هیجانم کو؟..
شوخی کردم نخور عوارض داره😨😨😨😨😨

نمی گفتین هم نمی خوردم اخه ادم سر هرچیزی که خودشو به قرص نمی بنده 😉😁

اقا بمنم بگید تروخدا سخت پیگیرشم

بخور بخواب😁

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
دوتاش چيه عزيزم اين فقط يكيه كله پاچه كجايى تو؟؟    

فکر کردم منظورتون آبگوشت و کله پاچه است ببخشید 😂😂😂کلا از همون کله پاچه عم بدم میاد