2777
2789
عنوان

وارد این تاپیک نشید!!

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 66 پست

درته وارد نشدم ولی طب سنتی راهکارهای خوب واسه چاقی داره.

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا میتونی بخور

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

آبگوشت كله پاچه رو بذار قشنگ جا بيوفته غليظ ك شد بذار سرد شه بعد بذار يخچال تا ژله اى شه صبح ك از خواب بيدار ميشى همينجورى پنج قاشق بخور چاقيت تضمينيه

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭

بااین عنوانت بدتر همه رو کنجکاو میکنی 🤔

به زودی در پربازدیدها تاپیکتونو خواهیم دید😁

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم وبرآورده شدن حاجتم سه تا صلوات مهمونم کنی❤الهم عجل لولیک الفرج ❤

گفتم وارد این تاپیک نشید چون بعضی وقتا یه کار مهم داری هی میگی عاغا ترووووخدا بیاین مهمه دوبار تاپیک میزنی که اون تاپیک مهمه رو ببینین نمیاین گفتم شاید اینجوری جواب بگیرم😐😂

جایِ اینکه رویامو پازل بچینم ترجیح میدم حقیقتو  واضح ببینم
آبگوشت كله پاچه رو بذار قشنگ جا بيوفته غليظ ك شد بذار سرد شه بعد بذار يخچال تا ژله اى شه صبح ك از خو ...

از دوتاش بدم میاد😂😁چندشم میشه ازشون

جایِ اینکه رویامو پازل بچینم ترجیح میدم حقیقتو  واضح ببینم
گفتم وارد این تاپیک نشید چون بعضی وقتا یه کار مهم داری هی میگی عاغا ترووووخدا بیاین مهمه دوبار تاپیک ...

دمت گرررم 

اصلا این آدمیزاد جوریه که هرچی نهی کنی بدتر با کله میره دنبالش 😂😂😂😂😂😂😂

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم وبرآورده شدن حاجتم سه تا صلوات مهمونم کنی❤الهم عجل لولیک الفرج ❤