2777
2789
عنوان

وارد این تاپیک نشید!!

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 66 پست
من پوست و استخونم برم باشگاه همونم از دست میدم 😂😂😂البته میدونم منظورتون چیه ولی حسش نیس=//

خانومی گفتی میخوای عضله داشته باشی گفتم😉

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانومی گفتی میخوای عضله داشته باشی گفتم😉

خستم ام خسته 😅عضله که نه دیگه مثل ورزشکارا قلمبه دربیارم 😂😂منظورم اینه که کلا چاق شم نه فقط شکمم 

جایِ اینکه رویامو پازل بچینم ترجیح میدم حقیقتو  واضح ببینم
بعد از ازدواج خود بخود میری سمت چاقی نگران نباش 

من خودم به شخصه با پوست و استخونی که هستم ازدواج نمی کنم 😂😂😂حالا...

عنوان چی میگه😁 عزیزم اول همه یه ازمایش بده ببین خدایی نکرده تیروئید پر کار نداشته باشی 

تو صفحه دو گفتم چرا این عنوانو گذاشتم 

ازمایش دادم عزیزم 

فکر کردم منظورتون آبگوشت و کله پاچه است ببخشید 😂😂😂کلا از همون کله پاچه عم بدم میاد     ...

عاشقى عزيزم

ببخش ديگه راهكارى بهتر از اين ندارم بهت بدم البته شيرموزم خيلى چاق ميكنه هاااااا

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭
نوشتی وارد این تاپیک نشید که     عزیزم من فقط میدونم بعد غذا باید مواد قندی بخوری مثل ...

تو صفحه دوم دلیل انتخاب این تاپیکو نوشتم 😉

چشم ممنونم فقط این کار باعث شکم اوردن که نمیشه ؟؟

عاشقى عزيزم ببخش ديگه راهكارى بهتر از اين ندارم بهت بدم البته شيرموزم خيلى چاق ميكنه هاااااا

زیادی ام عاشقم 😂😂

چشم ممنونم 😉💞

تو صفحه دوم دلیل انتخاب این تاپیکو نوشتم 😉 چشم ممنونم فقط این کار باعث شکم اوردن که نمیشه ؟؟

به نظرم یک ورزش کوچولو را هم شروع کن گلم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

قرص مولیتی پرینیتال، روزی یه بستی، درست کردن معجون (شیر،شیرخشک، عسل،بستنی،موز) مصرف میوه، سیب زمینی سرخ شده، 3شب در هفته ماکارونی بخور، الویه، صبحونه خامه و مربا عسل بخور، کیک خانگی چاق کننده هس،همینجوری ک نشستی جلو تی وی یه کاسه ماست بخور، خرما ، شیره انگور. 

اینا برنامه تغذیه ای بود ک دکترم بمن داد من 12کیلو کمبود وزن داشتم، با اینا حل شد 

دوست عزیزم اگر دوست داشتی یه صلوات برای نیت تو دلم بفرست!❤🙏                                                 💞اللهم عجل لولیک الفرج💞

ببخشید شما که تا اینجا اومدین

اگه امکان داره تو این تاپیکم کمکم کنید چون هنوزم درگیرم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2144665/تروخدا-بیاین-عقب-افتادن-پریود?postId=71127446

اخه اونجوری که چاق بد می شم یعنی فقط شکمم میاد جلو میخوام چاق عضلانی و استخوانی بشم 

ورزش کن بعدش موادغذایی پروتیین داربخور،سیب زمینی وماکارانی بخور

لطفالایک نکنید،ممنون