2777
2789
عنوان

نظربدین

106 بازدید | 10 پست

با سلام لطفا نظربدین مادرشوهربنده قراربود سه شنبه سفره صلوات باشه خونشون به دلیلی گفت بذارم براپنج شنبه یعنی فرداخودشم میدونست من پنج شنبه برایه سفره دعوتم حالا به شوهرم گفته بودما پنج شنبه میگه نه برو کمک مامانم میگم مامانت فقط میخاد اش بپزه اونم کم وچیزی هم نیست میگه نه برو نمیخام بهت بدبین باشن منم گفتم اگه کسی منو بخاطرکارکردنم دوس داره لطفا منو نخاد الان شوهرم قیافه گرفته البته مهم نیستا ولی موندم برا کجا برم 

هستیه من اونیه که قلبمو باهاش تقسیم کردم دخترم هستی من 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو خونه مادرشوهر، حداقل بخاطر شوهرت

عزیزم شوهرم ازاون ادماس که هرچی احترام بهش بذاری گیج میزنه منم بهش گفتم اولا توکار زنا دخالت کن دوما مگه این پج سال من یه بارگفتم به خانوادم زنگ بزن که توداری برامتصمیم میگیری

برخوردن نداره منطقیشم همینه این مردا کی میخوان بزرگ شن معلوم نیس

بزرگ نمیشن ادای بزرگارو درمیارن

چی بگم والا من بودم دوتاشو میرفتم یه سر سفره ای که دعونی و برو از اونجا برو خونه ی مادرشوهرت 

اره نظره خوبیه به شوهرتم اولش نگو پررو شه فکر کنه حرفاش و با قیافه گرفتن میتونه به کرسی بنشونه

اره نظره خوبیه به شوهرتم اولش نگو پررو شه فکر کنه حرفاش و با قیافه گرفتن میتونه به کرسی بنشونه

ایول