2777
2789

من خودم الان نزديك به يك سال هست كه اصلا باهاشون رابطه ندارم حالا كه دارم بچه دار ميشم ميترسم به بهونه بچه بخوان بيان و برن موندم چيكار كنم؟

كسى بوده اينجورى؟؟؟😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوش به حالتون میتونید قطع رابطه کنید

حرف دلمو زدی😭😭😭

لعنت به شبهای بعد از توووووو  به دردی ک ماند از توووووو.....‌‌  به دادم نمیرسی.....  رفتی آواره شد خانه😢ماندم غریبانه😭لعنت به بی کسی💔🤦‍♀️

من بخاطر بچم رفت و آمدمو باهاشون بیشتر کردم،چون حس میکنم بجم حق داره ک با عمه ها و عموهاش ارتباط داشته باشه،ولی احتمال اومدن فامیل تو کمه چون معلوما بدجوری نوکشونو چیدی ک یکساله نیومدن😉

❤❤❤

شوهرت چطور 

میره خونشون

بستگی به حامی اصلی یعنی شوهرت داره

میتونه بگه نمیای خودم میبرم

اینجوریکه بد تره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2252748/%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ac%d8%a7%d9%85%d8%b9-%da%86%d9%87%d9%84-%d8%b1%d9%88%d8%b2-%d8%ae%d8%a7%d9%84%d8%b5-%d8%b4%d8%af%d9%86%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad

بچه ها مردا هر چقدر خانوادشون بد باشه نمیتونن زیاد قطع رابطخ رو تحمل کنن کلا قطع رابطه نکنین فقط ارتباطتونو خیلی خیلی کم کنین بعد از یه سال همینم میشه دیگه اتومات روابط مثل قبل نمیشه کمرنگ میشه

من یک سال ودوماهه خودشون قطع رابطه ان ماهم واسه آشتی اقدام نکردیم نزدیک دوسال وچندماهه هم توخونشون پانزاشتیم اتفاقااوایل بارداریم بودقهرکردن بچه ام دنیااومدنیومدن واصلاندیدنش تا6ماهش شدتوی فاتحه اتفاقی دیدمشون به دخترم گفت بچه روواسم بیاردادم دستش ولی محلشون ندادم بعدفاتحه خونی هم رفتم خونه 

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️