2777
2789
عنوان

خانوماااا تا حالا کسی بوده یر کتاب باز کرده باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 81 پست
درخواست منم قبول میکنی عزیزم؟

اره عزيزم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا ؟ جواب گرفتین؟ من قبلا شما رو تو تاپیک انرژی مثبت اینا دیدم مشکلتون حل شد خدا رو شکر؟

خوبی عزیزم؟

آره اون تاپیک که زندگیمو عوض کرد هرچی خواستم جذب کردم

مونده کنکورم که اونم میشه ایشالا

ولی این مال پارساله هرچی تو زندگیم بود خانوادم نمیدونستن گفته بود بهشون که اینجوری اینجوریه 

بعد شوهر خالم دوس دختر داشت به اونم دعای سردی گرفته بودن الان دور خالم میگرده 

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...
اره ١٥يا٢٠تومن  من اولش از رو سرگرمي و خنده زنگ زدم ولي انقافا متحير بودم تا مدتها

ب منم بدش لطفا😢

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
اره بیا خصوصی  ۲۰ تومن میگیره ولی فقط به منم نتیجشو بگووو چون من خودم تازه باهاش اشنا شدم میخو ...

بچه ها نتایجتونو همینجا بگین اگه چیزی که گف راسته یانه

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...

سلام عزیزم هر روز سوره بقره رو بزار پخش بشه تو خونه بزرگترین جادو باطل میکنه صدقه بده هر روز  حتی اگه به مقدار خیلی کمی بدی اشکال نداره زیاد استغفار کن از ته دلت اگه کارایی که گفتم انجام بدی زود رفع میشه شوهرت هم دیدی عصبی میشه  خودت سرگرم یه کاری کن بی خیالش شو اصلا گریه نکن بزار خودش اروم بشه