2777
2789

کسی هم هست تا حالا برق خونه شون قطع نشده باشه؟ مثلا خود ما تا پارسال اصلا یک بارم برقمون قطع نمی شد امسال ما رو هم اضافه کردن. روزی دو بار هم گاهی هم سه بار می ره هر بار یا پنج دقیقه یا دو ساعت یا یک ساعت ولی هر جور شده باید یه مردم آزاری بکنن.

البته دروغ نگید ها. دروغ می خواید بگید چیزی ننویسید اصلا مجبورتون که نکردن. مثلا یه ابلهی نمی دونم احمقی خل و چلی بدجنسی هر چی که بشه اسمشو گذاشت اینجا می گفت چرا دروغ می گی گرونیه من با 150 تومن آبگوشت می پزم. هنوزم هستش توی پستهای قبلیم نظر داده. آخه بگو حرومی اصلا بری قصابی مثلا با 100 تومن بهت گوشت می دن که بعد بتونی یک دونه پیاز یک دونه سیب زمینی ... یعنی روغن و رب و نمک و مرزه و نخود و لوبیا سفید و گوشت و سیب زمینی و اینا همه با هم هر وعده صد و پنجاه درمیاد؟ آخه حروم لقمه دروغ چرا میگی مجبورت کردن مگه؟ اصلا سر همم خرید کنی بکنی چند وعده بازم هر وعده صد و پنجاه نمی شه. این از این

یکی دیگه هم می گفت برنج نیم دانه کیلویی 85 گرفتم زیر بارم نمی رفت که الان دیگه نیست برنج این قیمت. بعضی ها خیلی پررو هستن توی روز روشن می ایستن دروغ می گن. یعنی اگر توی جامعه یا فامیل امثال شما رو ببینم قطعا می زنم توی دهنتون. واقعا هم می زنم

واس ماهم یکی دوماهه میره

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه ما نمیره فک کنم چون نزدیک یه ارگان مهمیم🤦🏻‍♀️

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

خیابان ایران تهران اصلا برق نمیره چون شخصیت سیاسی خیلی داره

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»   بعضیها معنی خوشبختی را نمی‌دانند، برای همین احساس خوشبختی نمی‌کنند. او می‌گوید در اوج تلخیها هم می‌شود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو‌ ایران‌ نباشد‌ ،تن‌ من‌ مباد‌✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋  در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  

زندایی من امروز میگفت ما اصلا قطعی برق نداشتیم تو منطقمون، ولی منطقه های دیگه قطع میشدن

راست و دروغشو نمیدونم، همشهری نیستیم 

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

خونه ی یکی از دوستامم بزق نمیره چرا؟  چون ‌وزیر زندگی می کنه

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»   بعضیها معنی خوشبختی را نمی‌دانند، برای همین احساس خوشبختی نمی‌کنند. او می‌گوید در اوج تلخیها هم می‌شود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو‌ ایران‌ نباشد‌ ،تن‌ من‌ مباد‌✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋  در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  
جدی؟ یعنی فقط نزدیک یه ارگان باشی نمیره؟من شنیدم دم بیمارستان باشی نمیره

نمیدونم حدسمون بر اینه چون نزدیک یه ساختمون مهم هستیم بخاطر اون نمیره

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

جدی؟ یعنی فقط نزدیک یه ارگان باشی نمیره؟من شنیدم دم بیمارستان باشی نمیره

میره بابا اون روز درمانگاه رفتم شهرمون اون درمانگاه بزرگه واسه یه ارگان مهم هست و عموم مردم از درمانگاه استفاده میکنن بنده های خدا یه بدبختی داشتن برق اضطراری داشتن روشن میشد صداش زیاد بود باز باید زود تا برق نیومده 1 دقیقه مونده بود بدو بدو نمیدونم اونو چیکار میکردن که برق میاد خراب نشه 

شهرما هم 4 ساعت میره 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮