2777
2789
عنوان

خانوماااا تا حالا کسی بوده یر کتاب باز کرده باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 81 پست
میگن دم در خونه ادرار کنین یا ادرار بریزین باطل میشه نمیدونیم والا😞 لطفا بهم حمله نشه من شنیدم تجرب ...

اتفاقا سید ما پول نمیگیره   

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماره میدید؟

تو سايت ممنوعه عزيزم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
یعنی ایندتم گف؟

اره بخدا 

گفت نيت خونه خريدن داري برات سند ميبينم با تاخير 

دقيقا شد دوماه بعدش خونه خريديم اما هموز نرفتيم توش 

ماه ديگه ساكن ميشيم 

حتي اينكه يكي از اقوام ازمون پولي درخواست ميكنه نبايد بديم اگر بديم پول برنميگرده و دقيقا شد 

و قرار بود مشاركت كنيم گفت اون اقا زيراب تورو پيش شوهرت ميزنه اگه راضي بشي پول بدي اون پولو از حسابت ميكشه مدرك بهت نميده بايد بدويي دنبال پولت 

دقيقا رفت سراغ شوهرم ك زيرابمو بزنه 

شوهرم باهاش همكاري نمرد خوشبختانه

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
خصوصی بدید😟

باشه عزيدم درخواست بده

شمارت میدی؟

تو خصوصي پيام بزار شمارش رو بدم

چقدهزینه گرف؟میشه شمارشوبدین؟

اره بیا خصوصی 

۲۰ تومن میگیره ولی فقط به منم نتیجشو بگووو چون من خودم تازه باهاش اشنا شدم میخوام ببینم به شما چی میگه یعنی میخوام بدونم به همه یه چیزو میگه یا کارش واقعا درسته 

چون دیروز هرچی راجع به دوستم گفت واقعیت بود  من قبلا فقط یه بار پیش فالگیر رفتم که اونم لنقدر تابلو دروغ میگفت خندم گرفته بود 

ولی این واقعی بود به نظرم

بچها منم میخام ولی توروخدا شماره سر کاری ندید

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪