2777
2789

میدونم میگید خرافاته توجه نکن ولی واقعا الان ایمان دارم دعا وجود داره طلسم وجود داره زندگیم داره نابود میشه بی هیچ دلیلی کمکم کنید نجات پیدا کنم شوهرم بدون دلیل باهام دعوا میکنه بحث میکنه هم دوسم داره هم کاراش جوریه انگار دشمنشم,از گریه کردنم لذت میبره بهش میگم چرا اینحوری میکنه میگه نمیدونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من بازکردم البته تلفنی ی خانم ارمنی بود 

درست گفت؟

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

من تلفتي اينكارو كردم 

ازدگذشتم ك هرچي گفت صد در صد درست برد 

اينده هم هرچي گفت مو ب مو سد 

منم هنگ بودم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

شك نكن خرافاته... الان شرايط اقتصادي يه جوريه كه همه مردا انگار طلسم شدن... فقط زياد به پر و پاش نپيچ... اگه طلسمي هم باشه با سركه همه چي از بين ميره... هم ميكروبها و هم طلسم و جادو (اگه يه درصد واقعيت داشته باشه) چهار گوشه خونتون سركه بريزين...