سلام نمیدونم چرابه شوهرم مشکوکم ازبس فکرمیکنم توخوابم فکرمیکنم بهم خیانت میکنه تابحال هیچی ازش ندیدما بخدا ازبس فکر میکنم کلا حواسم پرت شده یه چیزی رو میذارم جایی یه ساعت بعد یادم میره کجا گذاشتم اصلا تمرکز ندارم دوروز پیش یادم رفته بود دفترچه ی پسرمو کجا گذاشتم درصورتی که همون روز برداشتم گذاشتم یه جایی چون میخواستم ببرمش دکتر انقد گشتم اصلا یادم نمیومد یهو پیداش کردم بغض کردم یهوگریم گرفت شوهرم اومد دید گفت چرا گریه کردی گفتم گریه نکردم یهوچشمم درد گرفت گفت مرگ من بگو چی شده گفتم همش یادم میره چیو کجا گذاشتم ازبس اعصابمو خراب میکنی گفت چیکارکردم گفتم خواب دیدم بهم خیانت میکنی گفتم قسم بخور که جز من هیچ زنی توزندگیت نیست قسم خورد ولی یجوری شد حس کردم بغض کرده اصلا نمیدونم چمه خواهرشوهرم یه چیزایی میگه ولی اعتقادی ندارم به جادوجنبل ازطرفیم شوهردوست مامانم بهش خیانت کرده نمیدونم بخاطر اونه که رومن اثر گذاشته یا نه به نظرتون گل گاو زبون ارومم میکنه چی خاکی توسرم بریزم یکم اروم بشم
يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه ! تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.