2777
2789
عنوان

بچها یجوری مشکوکم کلا بهم ریختم

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 70 پست
فقط سرم به خونه و دانیال گرمه کلی گل وگیاه دارم قبلا هرروز نگاهشون میکردم ازاونام دلسرد شدم 

نه دیگه مجبور کن خودتو که سرت شلوغ شه

مجبوری روزی یه ساعت به گل هات برس درموردشون بخون نحوه تکثیرشون رو بخون و .....

کلی خیاطی کن قلاب بافی کارهای دستی کیک بپز غداهای خارجی بپز و .....

یکم سرت رو گرم کن اگر حل نشد برو دکتر 

داری میگی اعتماد داری به شوهرت دیگه ول کن این فکرو خیالات رو

❣نشانه های طلسم زدگی❣ 1- بی نظمی در ساعت خواب. 2- خواب های بی معنی و بی ربط یا کابوس. 3- ...

واقعیه یعنی سردرد تازه اومده سراغم کتفمم یه مدته گرفته تا الانم هنوز روتخت ولو رفتم الان اگه جادو جنبل بکنن چی میشه 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه مجبور کن خودتو که سرت شلوغ شه مجبوری روزی یه ساعت به گل هات برس درموردشون بخون نحوه تکثیرشو ...

فداتشم عزیزم ازامروز سعی میکنم خودمو سرگرم کنم 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
واقعیه یعنی سردرد تازه اومده سراغم کتفمم یه مدته گرفته تا الانم هنوز روتخت ولو رفتم الان اگه جادو جن ...

اینو من از تو یه گروه برداشتم 

منم مثل شمام که ۴ نفر تا اینجا به من گفتن طلسم شدی باید بری پیش یکی باطلش کنی من که تا اینجا نتونستم باطلش کنم ینی یه آدم ماهر میدا نمیشه همشون کلاه بردارن

ولی الان به یکی گفتم که باطل کنه بزار ببینم اگه اثر کرد بهت اطلاع میدم

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
موفق باشی  مطمعن باش شوهرت بهترین شوهر دنیاست

مرسی عزیزم توهم موفق باشی

من وضعم خیلللللی وخیمه برو تاپیک اخرمو بخون میبینی چقدر مریضم من

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
من وضعم خیلللللی وخیمه برو تاپیک اخرمو بخون میبینی چقدر مریضم من

وای میفهممت چه خوب که شوهرت نشناخته تورو

وای میفهممت چه خوب که شوهرت نشناخته تورو

همش بهش میگم خیانت نکنیا دور ورشو نگاه میکنه من قلبم میاد دهنم یعنی نگم برات که چقدر اذیتش میکنم چون دختر داییش کرم میریزه دوساله نزاشتم خونهکرده داییش بره داییش هم مریضه همش سزاغ شوهرمو میگیره

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍