2777
2789
عنوان

بچها یجوری مشکوکم کلا بهم ریختم

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 70 پست
صمیمی هستیم ولی حس میکنم الکی اینطور دوسم داره که بهش شک نکنم فکر کنم خود درگیری دارم 

پارانویید میگیری دختر!!! .... اصلا به این چیزا فکر نکن..احتمالا زمینه افسردگی داری ...زیاد خونه میمونی فکر و خیال میکنی.. فردا بچه هاتم قراره دیوونه کنی......

به فکر خودت باش

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

وااای منم مثل شمام خیلی بد دردیه منم نمیدونم باید چیکار کنم

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم خیلی اخلاقش بده خیلی خیلی بچه ننست مادرش تا حالا تو یه سال نامزدی همه چی گفته بهم ولی یه کل ...

شوهرمن همیشه هوامو داشته واقعا کم نذاشته برام نمیدونم چه مرگمه

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
نه اتفاقا خیلیم خود پسندم نمیدونم یه ماهه اینطوری شدم شوهردوست مامانم بهش خیانت کرده ادرس بلد نبود خ ...

مال همونه، ولی هر چی این حرفو به شوهرت بزنی به خدا میره تو فکر حتی ممکنه این کارو بکنه. پس اصلا نگو اینجوری بهش

موفقیت از آن من است.
پارانویید میگیری دختر!!! .... اصلا به این چیزا فکر نکن..احتمالا زمینه افسردگی داری ...زیاد خونه میمو ...

باورت میشه هرروز میرم بیرون 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
یه بزرگی میگفت وقتی از یه چیزی میترسین ،بدترین حالتشو تصور کنین وبراش راه حل پیدا کنین. مثلا فکر کن ...

خب آخه همین فکرش آدمو دیوونه میکنه

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

من اوایل ازدواجم مثل شما بودم و قضیه رو به همسرم گفتم (البته همسرم آدم معقول و آرومیه)

که اونم اول پرسید ازم چیزی دیدی؟ گفتم نه! گفت پس یا من رو نمیشناسی یا بیماری شکاکی یا وسواس فکری داری!

بعدش گفت برای این که بفهمیم مشکلتو اول هر جور خواستی منو کنترل و کن و به هر چی شک کردی بم بگو!

منم حدوده یک سال همه چیز رو زیر نظر گرفتم، راستش الان دیگه شک ندارم!

چون هیچی ندیدم ولی ازش خواستم کلیده شرکتشو داشته باشم و همیشه موبایلشو چک کنم و هر جا هم بود بم بگه اگه دلم خواست برم ببینم اونجاست یا نه و همیشه جواب تلفنم رو بده!

الان کاملا بهش مطمینم!

راستش خیالم راحته،

با خودش مطرح کنید و پیشه مشاور برید!

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.
شوهرمن همیشه هوامو داشته واقعا کم نذاشته برام نمیدونم چه مرگمه

دوست عزیز میگی خرافاتی نیستی ولی ممکنه طلسمت کرده باشن یاچشمت زدن

باور کن طلسم میتونه هر کاری با زندگی آدم بکنه

یا اعتماد داری بهش یا نداری. اگه داری دیگه به این چیزا فکر نکن. اگه نداری جدا شو. اینجوری اگه کار ...

بهش اعتماد دارم به هم جنسام بی اعتمادم مغازه داره همه مدل ادم میان مغازش خودش که میگه مگه ازتوبهترشم هست ولی بخدا فکرم داغون شده فکرکنم بخاطردوست مامانمه

بهش اعتماد دارم به هم جنسام بی اعتمادم مغازه داره همه مدل ادم میان مغازش خودش که میگه مگه ازتوبهترشم ...

مغازه دار باشه.تو که هروقت بخوای میتونی بری سر بزنی بهش.

من چی بگم که شوهرم از صبح میره تا عصر.تو محل کارشم کسی رو راه نمیدن.هم جنس خودمونم اونجا هست.از اون مدلاش.

خب قرار نیست همه مردا فقط نر باشن

Do not give up  
باورت میشه هرروز میرم بیرون 

بیرون منظورم نیست..یعنی درگیری فکری دیگه ای داشته باشی....بری بیرون به همین فکر کنی چه فرقی داره

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
دوست عزیز میگی خرافاتی نیستی ولی ممکنه طلسمت کرده باشن یاچشمت زدن باور کن طلسم میتونه هر کاری با زن ...

چجوری