2777
2789
عنوان

تخته بغل تختم از وسط نصف شد

201 بازدید | 18 پست

بنظرتون برم نجاری برام درس میکنن فقط اون ی طرفو؟

🌺میتونی شیدا صدام کنی عزیزم،میشه برای خونه دار شدن من  وهمه مستاجرا ی صلواتمهمونم کنی🌷🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارومتر خو خواهرم😖

باز کرده بودم ک زیرشو تمیز کنم کج گذاشته بودم پشتش افتاد روش از وسط نصف شد..حالاموندم چیکار کنم..

🌺میتونی شیدا صدام کنی عزیزم،میشه برای خونه دار شدن من  وهمه مستاجرا ی صلواتمهمونم کنی🌷🌷
چیتو اوتجا میزاشتی مگه ؟

باز کردم کج تکیش دادم دیوار پشتش افتاد روش از وسط نصف شد..الانم تختو جم کردم الکی ب شوهرم میگم جامو گرفته براهمون جم کردم

باز کرده بودم ک زیرشو تمیز کنم کج گذاشته بودم پشتش افتاد روش از وسط نصف شد..حالاموندم چیکار کنم..

فکر نکنم پنهانی بتونی درستش کنی 

بگو به همسرت خب 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اره عزیزم . ببر رنگشم ببینه دقیقا همون رنگ برات بزنه

رنگش سفیده..یکی سر کوچمون هس میترسم درس نکنه هم تختم  خراب بشه هم اینک باشوهرم دعوام بیفته حالا مامانم بماند

فکر نکنم پنهانی بتونی درستش کنی  بگو به همسرت خب

شوهرم کلا خونه نیس صب میره ساعت ۱۲ اینا میاد خونه فقط اگ درس کنن خوب میشه وگرنه..