2777
2789
عنوان

واقعا موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 43 پست
شاید برا اینکه اذیت نشین چیزی  راجب مسائل مالی نمیگه بهتون چرا بهشون نمیگین دوست دارین درباره ا ...

قبلا گفتم فايده نداشته

كلا اخلاقش اينه تو سوالي ازش بپرسي جواب اون سوال نميگه بايد به روشهاي مختلف سوالت طرح كني حرف بكشي

لطفا گوسفند نباشيم😑
باهاش درمیون بذار.بعد ی رابطه عالی ک نرم و اروم هست با مهربونی و دلبرانه بهش بگو دوست دارم ک فلان و ...

خب همون موقع چشم ميگه و مهربونه دركل ولي نميگه اصلا

لطفا گوسفند نباشيم😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا کودک درونش سعی میکنه باهات ارتباط داشته باش اگ بتونی باهاش همبازی بشی یکم میخندین و اروم میش ...

اشكالي نداره ولي من معمولا منتظر حرف زدنشم وقتي ميبينم حرف نميزنه و همه چيز شوخي ميگيره دعوامون ميشن

لطفا گوسفند نباشيم😑
بنظرم پر شدی و اونم نمیدونه ک بدادت برسه از کجا بدونه اخه بشین باهاش حرف بزن

اره واقعا پر شدم 

ديدي فلشت پر ميشه هراز گاهي بايد خالي كن دوباره استفاده كني اونجورم

لطفا گوسفند نباشيم😑
منم شوهرم از کارش حرف نمیزنه یا خ خ کم حرف میزنه رفتم مشاور گفت یک رسم خونشون نبوده دو کارشو خ دوست ...

خيليا حرف دارن و من دوست دارم هردو پيشرفت كنيم اونم همينطور و اين مستلزم حرف زدن باهمه كه متاسفانه حرفي نداريم و ميخوام كلا بشم مثل خودش 

لطفا گوسفند نباشيم😑
اشكالي نداره ولي من معمولا منتظر حرف زدنشم وقتي ميبينم حرف نميزنه و همه چيز شوخي ميگيره دعوامون ميشن

وای میدونم چ میگی وااااای

منم شوهرم اینجوره راهش اینه ک میشینم پای مسخره بازیاش میخندم تا کم کم نتیجه بگیرم

بنظرم ریشه در ی چیزی داره و بیخیال شو  بعدها بهت میگه الان رو شادی زندگیت بذار انرژیتو

اخه با فكر اشفته شادي كنم نميتونم خواهر قشنگم من روزگار خوش خوشونمم خودازاري داشتم

لطفا گوسفند نباشيم😑
وای میدونم چ میگی وااااای منم شوهرم اینجوره راهش اینه ک میشینم پای مسخره بازیاش میخندم تا کم کم نتی ...

شايدم راهش اين باشه واقعا بايد جبهه نگيرم و امتحان كنم شگردت رو

لطفا گوسفند نباشيم😑
😩😩نمیخوااااام ازدواج کنم خیلی ترسناکه.اگه ازدواج کنم خودمو میکشم وای خدایا خودت کمکم کن.من میخوام ...

اره ترسناكه اگه مرفه و تاميني ازدواج واسه چيته دختر😀

لطفا گوسفند نباشيم😑
خودم غلط بکنم خب.اتفاقا وضع مالیمونم خوبه هیچ مشکلیم نداریم.ولی خب زوره زووور😞😞

ان شالله خوشبخت تر و مرفه تر و سالم تر و خوش بين تر از هميشه باشي عزيزم 

لطفا گوسفند نباشيم😑