2777
2789
عنوان

واقعا موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 43 پست
خوش به حالت😍من خيلي مشتاقم ولي عصبي ميشم با شوخياي بيجاش ديشب ديگه ديدم واقعا بدجور شوخي ميكنه منظو ...

شوخی فیزیکی😂😂 اینارو همه دارن عزیزم من ک بعًی وقتا اشکم درمیاد..ولی باز تلافی میکنم سرش...سعی کن لذت ببری از این کارا😍😍😍

دقیقا عین منی کاملا درکت میکنم هم اسمم هستیم که

😭😭😭😭من عصبي شدم ديگه ولي خيلي مغرورم به رو خودم نميارم و اين باعث ميشه تو رفتارام پرخاشگر شم

امشب با روي باز استقبال كردم شام اوردم خورد بعد بچم دوسالشه داشت يه كلمه رو ميكفت اما تلفظ بچگانه من خندم گرفت البته خنده ذوق بعد شوهرم جدي جدي با اخم ميگه مسخره ش نكن ذوقش كور ميشه حرف نميزنه ديگه منم گفتم بتوچه بچه منم هست مسخره هم نكردم 

لطفا گوسفند نباشيم😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوخی فیزیکی😂😂 اینارو همه دارن عزیزم من ک بعًی وقتا اشکم درمیاد..ولی باز تلافی میکنم سرش...سعی کن ل ...

جيگرم وقتي تو دلت پر باشه و قبلش بخواي حرف بزني اون نزنه و بزنه به اينجور شوخي لذت نميبري و عصبي ميشي

لطفا گوسفند نباشيم😑
😭😭😭😭من عصبي شدم ديگه ولي خيلي مغرورم به رو خودم نميارم و اين باعث ميشه تو رفتارام پرخاشگر شم ام ...

دقیقا منم اینجوری بروز میدم اخلاقم تند شده دست خودم نیس من حتی رمز گوشیشم نمیدونم چون کارت ک میکشه اسمسش میاد کنجکاوی میکنم اونم نمیگه 

كلا ميزنه به شوخي بازي و اينا منم اعصاب ندارم اينطور برخورد ميكنه دوست دارم چاي كه براش ميارم ...

خب خودت بپرس ازش عزیزم

بپرس از کارا چ خبرر..خوبه پیش میره؟؟...

فقط لحن خیلی موثره یه جوری باید بپرسی ک فک نکنه داری بازخواستش میکنی

من شوهرم فعلا کارش فروشه!

مثلا میگم کارا خوبه؟؟؟مشتریا خوبن؟؟

خوب میخرن با بیام دعواشون کنم؟؟

هرکی گف جنس بده یه زتگ بزن تا من بیام

هروقت کم اوردی غصه نخوریا یه زن داری ک همیشه پشتته!!!

بعد شوهرمم جواب میده‌‌...

شما ام استفاده کن جواب میده شاید یکی دوشب جوابتو نده الی شب سوم جوابو میده حتما

جيگرم وقتي تو دلت پر باشه و قبلش بخواي حرف بزني اون نزنه و بزنه به اينجور شوخي لذت نميبري و عصبي ميش ...

اره عزیزم میدونم ولی زتدگیته دیگ باید صبر کنی تلاش کنی نمیشه ک رهاش کنی

داغونم از درون

حتي خانوادمم فكر ميكنن خيلي خوشبختم چون تيپم خوبه و اونم مودبه كلا و كمتر ميشه خونسرد نباشه ولي من از درون عذاب ميكشم و خوشبختي يك حس درونيه

لطفا گوسفند نباشيم😑
چرا همش ما زنا بايد تلاش كنيم اونا چي پس

وقتی ک مرد تلاش نمیکنه زن این کارو باید بکنه ولی از قدیم گفتن گرمیه خونه از زنه...

توبعضی مواردم میبینی ک مردا تلاش میکنن ..من دیدم اقایونی ک زناشون سردو کم صحبتن طفلکا از هر دری میرن ب بن بست میخورن

كلا ميزنه به شوخي بازي و اينا منم اعصاب ندارم اينطور برخورد ميكنه دوست دارم چاي كه براش ميارم ...

منم شوهرم از کارش حرف نمیزنه یا خ خ کم حرف میزنه رفتم مشاور گفت یک رسم خونشون نبوده دو کارشو خ دوست نداره ک هردوشم درست بود

بعدشم استارترجان بعد ازدواج و بچه واقعا چ بگیم بهم؟ مام چرت و پرت و جوک میگیم میخندیم، حرف جدی و عمیق نداریم دیگه ته کشیده

خوش به حالت😍من خيلي مشتاقم ولي عصبي ميشم با شوخياي بيجاش ديشب ديگه ديدم واقعا بدجور شوخي ميكنه منظو ...

احتمالا کودک درونش سعی میکنه باهات ارتباط داشته باش اگ بتونی باهاش همبازی بشی یکم میخندین و اروم میشی چ اشکالی داره عزیزم؟

شاید برا اینکه اذیت نشین چیزی  راجب مسائل مالی نمیگه بهتون چرا بهشون نمیگین دوست دارین درباره این موضاعات حرف بزنه باهاتون؟؟؟

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘
وقتی ک مرد تلاش نمیکنه زن این کارو باید بکنه ولی از قدیم گفتن گرمیه خونه از زنه... توبعضی مواردم می ...

اره بدبختي منم تا كسي باهام همراه نشه اول نميشم

لطفا گوسفند نباشيم😑
جيگرم وقتي تو دلت پر باشه و قبلش بخواي حرف بزني اون نزنه و بزنه به اينجور شوخي لذت نميبري و عصبي ميش ...

باهاش درمیون بذار.بعد ی رابطه عالی ک نرم و اروم هست با مهربونی و دلبرانه بهش بگو دوست دارم ک فلان و بهمان را با منم درمیون بذاری البته با احتیاط پیش برو ها