2777
2789
عنوان

میخوام چاق شم

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 104 پست
شدنش ک اره ولی تاثیرشو ندیدم ک پیشنهاد بدم شما نصف بخور درست میشه 

اکی..مرسی عزیزم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این قرص فقط همون دوره که مصرف میشه جواب میده اگه اشتهاتو باز کرد که باید تا میتونی غذا بخوری که وزن بگیری بعدم این قرص اب زیر پوست جمع میکنه وقتی نخوری پف بدن میخابه 

بنظرم نخورش سیستم بدن و اعصابتو میریزه به هم تا میتونی پرخوری کن

هر قرصی هم ک بخوری بازگشت داره.من دو قوطی دلفین خوردم عالی شده بودم اما ی هفته ک نخوردم پسسسسس بادم خوابید

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
وزنت خوبه .برا هیکلت فیتنس کار کن خودش هیکلت روفرم میاد.لازم نیست که غذا زیاد بخوری یا چیزی برا بزرگ ...

بعد چندوقت تاثیرشو میبینم؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

قیمتش چنده حالا؟

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
😂😂😂😂😂😂😂😂الهی

😁😁😁والا

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
من دو بسته قرص خوردم یکماه ولش کردم نخوردم ولی وزنم ثابت موند

کدوم قرص.مصرفش چطور بود

من دو بسته قرص خوردم یکماه ولش کردم نخوردم ولی وزنم ثابت موند

چن میخری؟؟

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
این قرص فقط همون دوره که مصرف میشه جواب میده اگه اشتهاتو باز کرد که باید تا میتونی غذا بخوری که وزن ...

اخه مشکلم اینه نمیتونم غذا بخورم...خیلی کم اشتهام