2777
2789
عنوان

مردم چه وقیح شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 68 پست
بله متوجه هستم شما دارید میایید خونه خودتون اما اون بنده خدا میخواد مجدد بره مستاجری ضمنا امسال کرای ...

نخیر نمیخواد بره مستاجری عزیزم.

یه خونه پیش خرید کرده که هنوز آماده نشده و تا دو سه ماه دیگه هم آماده نمیشه میخواد تا اون موقع بشینه تو خونه نا و تازه پول پیشش رو هم بگیره چون بهش نیاز داره. ما هم باید بریم تو چادر زندگی کنیم.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از خدا، واقعا همه درمونده شدن از گرونی، درد اینه که صبح تا شب کار کنی برا ماهی دو میلیون که دو تومن ...

ما هم همینیم به خدا.

ولی دلیل نمیشه مشکلمون رو بندازیم رو دوش یکی دیگه.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
چک  تخلیه مگه نداریید؟

چک تخلیه چیه؟🤔

رفتیم شکایت کردیم حکم تخلیه گرفتیم.

😐دوستان دقت کنید 

خودشون هم مستاجر هستن 

نمیتونن ک به خودشون ضرر بزنن اونم روزی 1 میلون تومن جریمه بدن !!

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58
😐دوستان دقت کنید  خودشون هم مستاجر هستن  نمیتونن ک به خودشون ضرر بزنن اونم روزی 1 میلون ...

ما مستاجریم.تازه میخوایم بریم خونه خودمون.

وضع مالیمون متوسطه.

اونها وضع مالیشون خوبه ولی خونشون آماده نشده.

تازه با وجود اینکه تخلیه نمیکردن پول پیششون رو هم از ما میخواستن که بدن به سازنده خونشون.😑

چه حرفیه عزیزم  حالا که یکماه بیشتر نشسته حداقل با احترام بیشتری رفتار میکرد  ...

واقعا به جای اینکه قدردانی کنه از اینکه ما یک ماه اجازه دادیم رایگان بشینه نفرین هم میکنه.خوبی به این ها نیومده.

حتما قبل از اینکه پول رو بهشون بدیم خونه رو کامل چک میکنیم و هر آسیبی رسونده باشن از پول پیششون کسر میکنیم.

یه چک اول کار میگیرن مبلغ زیاد تضمین تخلیه به موقع

نه ما نگرفتیم.اصلا نمیدونستم چنین چیزی هست.

ما مستاجریم.تازه میخوایم بریم خونه خودمون. وضع مالیمون متوسطه. اونها وضع مالیشون خوبه ولی خونشون آ ...

عزیزم دقیقا همین میخوان مفت بشینن یه جایی تا خونشون اماده بشه !

اگه شما یه خونه به جز این خونه داشتین قابل قبول بود ک مثلا اجاره ازشون بگیرید این چن ماه 

ولی حالا ک ندارید و خودتون هم تو فشار هستین دلیلی ادم نمیبینه ک به بقیه رحم کنه وقتی خودش شرایطش رو نداره 

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58
شاید از نداری نرفتن😢😢😢گناه دارن.تو این شرایط اقتصادی درکشون کن.من خودم که دیگه اب و برق مستاجرمو ...

باشه عزیزم درکشون میکنم ما میریم تو خیابون زندگی میکنیم تا اونها تو خونه ما بشینن.

آفرین به شما.

واقعا چطوری تایید میکنید کارشون رو؟

عملا خونه ما رو غصب کردن.

در حالیکه از وضعیت ما با خبر بودن.

عزیزم دقیقا همین میخوان مفت بشینن یه جایی تا خونشون اماده بشه ! اگه شما یه خونه به جز این خونه داشت ...

واقعا من هم حرف شما رو میزنم.

اگه یه خونه دیگه داشتیم میرفتیم اونجا.

الآن ما اگه به این ها مهلت بدیم خودمون باید کجا بریم؟

شما خونه اجاره ای رو دوباره اجاره دادین؟؟؟؟؟؟؟

نه.

ما یه خونه دیگه رو اجاره کردیم.چطوری میشه خونه اجاره ای رو اجاره داد

واقعا من هم حرف شما رو میزنم. اگه یه خونه دیگه داشتیم میرفتیم اونجا. الآن ما اگه به این ها مهلت بد ...

😐والا اگه اینطوری باشه باید برید تو کوچه چادر بزنید اوناهم بشینن تو خونتون 

!