2777
2789
عنوان

مردم چه وقیح شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 68 پست
😐والا اگه اینطوری باشه باید برید تو کوچه چادر بزنید اوناهم بشینن تو خونتون  !

حتما همه کسانی هم که ازشون دفاع میکنن اگه تو شرایط ما بودن میرفتن تو خیابون زندگی میکردن تا هوای مستاجرشون رو داشته باشن.

واقعا عجیبه برام.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
باشه عزیزم درکشون میکنم ما میریم تو خیابون زندگی میکنیم تا اونها تو خونه ما بشینن. آفرین به شما. و ...

شماهم درست میگین و حق دارین.همه مردم تو فشارن کسیم مقصر نیست

اینکه ادما شبیه حرفاشون نیستن حرفی نیست ولی کاش حداقل شبیه دروغاشون بودن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم واسه اجاره خونم ازین موفت خوراا زیاد داشتم من دو ماه جریمه شدم چون اونا بلند نشدند  عذاب ...

من عذاب وجدان ندارم.

اونی که باید عذاب وجدان داشته باشه اون مستاجره.

ما رو کلی به زحمت و خرج انداخت.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
شماهم درست میگین و حق دارین.همه مردم تو فشارن کسیم مقصر نیست

اتفاقا خیلی ها مقصرن.

ولی ماها میبینیم زورمون به اونها نمیرسه میخوایم حق همدیگه رو بخوریم به جای اینکه حقمون رو از ظالم بگیریم.

اتفاقا خیلی ها مقصرن. ولی ماها میبینیم زورمون به اونها نمیرسه میخوایم حق همدیگه رو بخوریم به جای ای ...

اره عزیزم منظورم مردم بود وگرنه اون بالایی ها....

اینکه ادما شبیه حرفاشون نیستن حرفی نیست ولی کاش حداقل شبیه دروغاشون بودن

سلام

فکر میکردم تو نی نی سایت فقط طرفدار بی قید و شرط عروس ها هستن

الان فهمیدم طرفداربی قید و شرط مستاجر ها هم هستن

کاری به موضوع ندارن طرفدارن فقط

جالبه

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
اتفاقا خیلی ها مقصرن. ولی ماها میبینیم زورمون به اونها نمیرسه میخوایم حق همدیگه رو بخوریم به جای ای ...

دقیقا

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
سلام فکر میکردم تو نی نی سایت فقط طرفدار بی قید و شرط عروس ها هستن الان فهمیدم طرفداربی قید و شرط ...

سلام عزیزم.واقعا من هم تعجب کردم.

البته یک بار هم دیدم که از یک دزد طرفداری کردن.باید حدس میزدم از یک غاصب هم دفاع کنن.