2777
2789
عنوان

خانوما اگه بفهمين يه روز عشقتون همسرتون خيانت كرده چيكار ميكنين؟

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 90 پست

اگه عشق باشه میرم واسه همیشه اگه همسر باشه گریه میکنم میشکنم اما چون بچه دارم نمیرم فقط میرونمش و نمیذارم ناخنش بهم بخوره..... نترسم بادیگری خو کنی.... توبامن چه کردی که با او کنی؟؟؟؟؟

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

من سه تا کار میکنموالبته ادم باید تو موقعیتش باشه

1.یا اون و دختره رو میکشم

2.یا خودم میکشم

3.یا طلاق میگیرم فقط بخاطر لج ب لج اون کردن ی زندگی عالی میسازم ک حسرت بخوره

البته خدا برا هیچ کس نخاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش میگم من به جز خوشحالی تو چیز دیگه ای نمیخوام اگه با اون خوشحالی من دیگه تو زندگیت کاری ندارم

و با یه چمدون با غرور از پله ها میرم پایین و زنگ میزنم دوس پسرم بیاد دنبالم ببره آرومم کنه  

اولش رمانتیک بود نمیدونم چرا همچین شد مث فیلمای جم

ولی ازشوخی گذشته همونو بهش میگم

آخ ازِتا....😒

بهش یه بار فرصت میدم... چون مطمئنم اگه منم تو زندگیم اشتباهی کنم اونم این فرصت رو بهم میده. و انقد بهم تو زندگی عشق داده که لیاقت این فرصت و فرصت جبرانش رو داشته باشه. ولی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت فراموش نمیکنم. ممکنه به روش بیارم و آزارشم بدم ولی وقتی قبول کنه جبران کنه باید اینا رو هم تحمل کنه

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1

همون کاری که کردم!تاپیکشم هست تو تاپیکام عنوانش هم بخشیدم درست یا غلط تموم شد!

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
اگر خدایی نکرده همچین اتفاقی بیفته 100 در 100 میرم ولی قبل از رفتن هم زهر خودم رو میریزم و میرم. ابر ...

باور كن ارزش همينم نداره

از خواب برگشتم به تنهايي...!🖤

انشاله برای کسی پیش نیاد ولی اگه اومد چون شرایط هامتفاوته وبعضی وقت هابه دلایلی نمیشه زندگی روترک کرد باید یه راه حلی برای این مشکل پیداکرد به جای خارج شدن اززندگی فردی که واردشده به زندگی روباید بیرون کرد

برای سلامتی دخترم دعاکنید
اتفاقا صبح فيلم عروس استانبول و ديدم تجسم كردم خيليييي سخته خدا براكسي پيش نياره

کجاست این فیلم؟

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

من هیچی ، واقعا هیچی 

کلا ریلکسم به این مسائل و برام تو زندگی درجه چندم قرار داره چیزای مهمتری دارم تو زندگی که این دیگه برام بی اهمیت هست

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید

شوهرم بهم خیانت کنه فرقی به حالم نمیکنه چون الانشم بعضی کاراش کم از خیانت نیس

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞