2777
2789
عنوان

بچه دومم دختره ببینید خانواده شوهرم چیا گفتن. من چی گفتم😎

| مشاهده متن کامل بحث + 8281 بازدید | 185 پست

جنسیت دست خداست. مرد و  زن وسیله ان. 

صلواتی عنایت فرمایید تا بقیه ی خطبه آمو بگم😂😂

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
خداروشکر برات درخواست دوستی داده بودم قبول نکردی چرا؟اگه یادت باشه درمورد شرف الشمس حرف زدیم

معذرت میخوام.الان درخواست دوستیم رو قبول کنید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااااای نگو اونوقت مردا مجبورن ی عالمه زن بگیرن ک شوهر کممممم میاد ینی🤔🤔🤔🤔🤔

واقعا فکرت در گیر اینه😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
شمام بجای مرور کتاب های راهنمایی یه مقدار علمتونو آپدیت کنید . شما کلا متوجه مطلب نمیشی انگار   ...

شمارو برو ی کم علمتو ابدیت کن خانم ... به من توضیح نده 

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  
الان که دخترم بزرگ شده،، اما واقعا،، اون دوتا پسر چه گلی به سرش زدن

پس خدا جوابشو داده بیخیال 

عشق دخترررر 

😍😍😍😍

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
برو یکم فراتر از کتابای مدرسه مطالعه کن اونوقت قبول میکنی حرفمو .

تو عمرت ی مقاله هم نخوندی در این باره 

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  
آره خیلی پرروهستن حتی شب قبل زایمانم برادرشوهرم بهم میگفت هرجابرم خواستکاری اول شرط میکنم زایمان فقط ...

بگوو ب    ر   ب    ااااا .مسخره

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56