2777
2789

آقا فروشگاه من همچنان به راهه اما چون قیمت همه چی ده برابر شده و من داروهام رو گرون نکردم اینه که هر چی مونده رو دارم می فروشم احتمالا یا باید قیمت ببرم بالا و یا این که تعطیل کنم نظرتون چیه ؟

خداوندا برای هر چه بهتر بزرگ کردن فرزندانم به من آگاهی بده .

گرده نخل اصل دارم که هم برای خانم ها عالیه هم برای اقایان 

و همچنان طبق قیمت دو سال پیش هر بسته ی 50 گرمی رو 32 می فروشم البته هزینه ی پست هم داره ها 8  تومن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داروی گرم هم دارم همون حلوای معروف میتی ترکیب 17نوع داروی گیاهی مفید برای کمک باروری و رفع مشکلات تخمدان قیمت هر بسته همون قیمت قبلی 19 تومن هست البته فکر کنم فقط یکی یا دو تا ازش مونده 

کانال و گروه خودم رو دارم توی تلگر ام خواستین عضو بشین یه پیام بهم بدین به شماره ام که توی امضام هست

راستی تنظیم کننده قاعدگی دارم به شرط و تضمین که درد پریود رو کلا ببره 

رحم رو گرم کنه و پریود رو تنظیم کنه هر بسته 17 تومن 

طرز مصرف گرده ی نخل اصل چجوریه؟تاثیری رو اسپرم داره؟

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣

و داروهای عالی برای رفع عفونت قارچی  ومیکروبی 

یعنی قارچ رو طوری می اره بیرون که خودتون با چشم می تونین بببینین یعنی بی نظیر ها 

هر شیشه از محلول که تزریق واژینال باید باشه  17 تومن 

رفع عفونت میکروبی که خوردنی هست 20 تومن 

این پیکیج واقعا پاکسازی می کنه 

عزیزم دمنوش خوب برای آرامش تو دوران بارداری چیا هس؟؟؟؟ یعنی مخلوطی از آرام بخش های گیاهی رو میخوام بخرم میشه راهنماییم کنیپ/؟

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.
طرز مصرف گرده ی نخل اصل چجوریه؟تاثیری رو اسپرم داره؟

عزیزم بسیار بسیار موثره 

هم برای اسپرم اقایون هم تخمک در خانم ها و هم بالا بردن میل جنسی در هر دو جنس یعنی یه جورهایی درمان کامل بی میلی جنسی هست هر کس دو ماه بخوره 

طرز مصرف توی کانالم هست 

بی میلی های جنسی خانم ها هم که یکی از بهترین داروهاش گرده نخل هست 

اگه گرده نخل اصل میم تونین گیر بیارین که توی کانالم عضو بشین طرز استفاده اش هست اگه نتونستین گیر بیارین به شرط اصل بودن براتون می فرستم 

عزیزم دمنوش خوب برای آرامش تو دوران بارداری چیا هس؟؟؟؟ یعنی مخلوطی از آرام بخش های گیاهی رو میخوام ب ...

عزیزم توی دوران بارداری مصرف داروهای گیاهی یا شیمیایی ممنوع هست برو توی دل طبیعیت ارامش پیدا می کنی 

دارویی که تاثیر بزاره برای رفع مشکلات اقایان من این سه تا رو میدم پکیجش شامل این هاست 

یک بسته گرده نخل 

یک بسته داروی گرم 

یک بسته تقویت قوای جنسی اقایان 

قیمت ها هم به ترتیب 32 و 19 و 20 

با 8 تومن هزینه ی پست

عزیزم توی دوران بارداری مصرف داروهای گیاهی یا شیمیایی ممنوع هست برو توی دل طبیعیت ارامش پیدا می کنی& ...

دمنوش گیاهی ممنوعه؟؟؟؟؟؟؟؟ نمیدونستم 

اخه چرا

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.