2777
2789
عنوان

مامانم دیگه نمیخنده🙂

256 بازدید | 20 پست

هرکاری میکنم نمیشه

اهنگ گذاشتم

کلیپای خنده دار نشونش دادم انگار تو چشاش غم داره انگار سینه اش سوخته همش تو فکره خیلی ساکت شده

چند روزیه اینجوری شده

دلیلشو میدونم بخاطر خیانتای بابامه... 

دیگع نمیدونم خودمو به کدوم در بکوبم خاک کجارو بریزم رو سرم

ارزوی مرگ تو دارم بابا... لعنت بهت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مامانت یادآوری کن بابات ارزش ندارن

دوماً الان فقط خودش نابود می‌کنه به نفع بابات 

خلاصه بهش بگو باهم شاد باشید.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

ببرش پیش روانشناس حرف بزنه خالی بشه اینجوری میریزه تو خودش خیلی بده

راستش نمیخام بفهمه که منم میدونم بابام خیانت میکنه اینجور غصه منم میخوره

نمیدونم چجوری ببرمش روان شناس 

الهی ک خدا حالشو خوب کنه بکو مامان خدا همه کاره هست تو بد نیستیا احساس لیاقتت نزار خدشه دار سه نزار ...

نمیتونم باهاش در این باره حرف بزنم اگه بفهمه منم میدونم غصه منم میخوره

راستش نمیخام بفهمه که منم میدونم بابام خیانت میکنه اینجور غصه منم میخورهنمیدونم چجوری ببرمش روان شنا ...

خب به روش نیار که میدونی بگو این مدت حالت انگار خوب نیست بیا بریم اگه با من نمیتونی حرف بزنی با اون حرف بزن من داخل هم نمیام راحت خودتو خالی کن

قند روزای تلخ منی دخترم