2777
2789
عنوان

مامانم به برادرم میگه سیگار بكش...

976 بازدید | 14 پست

سلام..

برادرم 40سالشه..ورزش میكنه و سیگاری نیست...یك ماه قبل به شدت كاهش وزن داشت و تكرر ادرار،رفت دكتر و آزمایش،و معلوم شد كه دیابت داره و قند خونش280تا بیشتر از حد نرماله...

حالا دكتر براش دارو نوشته ولی مامانم استناد میكنه به كسایی كه دور و برمون هستن و سیگار میكشن و هیچ پرهیز غذایی ندارن و كلی غیر مفید میخورن و قند خون ندارن و میگه تو هم سیگار بكش،سیگاری ها دیابت نمیگیرن..عموش 80سالشه و از جوونی هم سیگار كشیده، تازه رفته چكاپ، بهش گفتن نه دیابت و نه چربی خون و نه هیچی...فقط كمی ریه هات رو دود گرفته...

تجربه شما چیه؟دارین اطرافتون كسایی كه سیگاری هستن و دیابت دارن؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا پ این چ پیشنهادی ک میکنه بذار درمان کنه پیاده رویی کنه بهتره ..سیگار اصلا خوب نیست ...البته ناگفته نماند من بابا الان نزدیک ۴۰ ساله سیگار میکشه ولی دوساله ترکش کرده ریه هاش داغونه تو خونه بیشتر وقتا دستگاه اکسیژن بهش وصله وضع ریه هاش داغون ..نکنید این کارو 

وا

چه مادری داری!!!!

اولا که سیگار ربطی به دیابت نداره

دوما دیابت بگیره خیلی بهتره تا ریه و دندون و حنجره ش سرطان بگیرن

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)

دعوت بودیم جایی مامانم یهو داداشم رو با قلیون دید دعواشون شد شدید مامانم گفت دیگه پسر من نیستی خلاصه داداشم به غلط کردن افتاد دیگه از سرش افتاد دست به قلیون  بزنه

اين روزها دارم با خيال ِ آمدنت تصوير مي بافم. تو حتما براي من يك طالع ِ شيرين از طعم ِ دوست داشتني عسل خواهي آورد.
دعوت بودیم جایی مامانم یهو داداشم رو با قلیون دید دعواشون شد شدید مامانم گفت دیگه پسر من نیستی خلاصه ...

اتفاقا پدر ومادر منم از اول كلی مخالف دود بودن و نه پدرم و نه دو تا برادرم اهل سیگار نیستن و نمیكشن...ولی چون دوست مامانم دیابت داره و الان چندین ساله كه داره زجر میكشه و تازگی ها هم چشماش داره از كار میفته...برا همین مامانم میگه سیگار بكشی بهتر از اینه كه دیابت داشته باشی....البته داداشم قبول نمیكنه، من گفتم یه نظرسنجی بكنم ببینم مقابل حرف مامانم چه جبهه ای بگیرم!!!