2777
2789
عنوان

دعوای زن وشوهری

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 49 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی اههه😂😂

گشنمه اعصاب ندارم 😕ویار دارم از صب کوفتم میل نکردم😭😭😭

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
اره دقیقا منم لامصب خندم میگیره وقتی میخوام جدی دعوا کنم اونم جدی نمیگیره اصلا بحث ب فنا میگیره😂

اره فقط رو دعواهای ناموسی جدی ام بقیش چرتوکه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
الهیییی این دوره هم تموم میشه ماهم طی کردیم خواهر😍

من نداشتم تا ۳ روز پیش خوش خوشانم بود از ۸ هفته شروع شده  همش نگران بچمم 

میدونم شانس ندارم. اگر به منه میاد پست در حموم میگه چقدر اب هدر میری. 

من و تو دعوا نکنیم بهتره یه امشب بعد از یه سال اومدم دعوا کنم گلگی کنم جدی نگرفت منم از حرصم بلاکش کردم پیام داده نتت رفت 😐

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
من و تو دعوا نکنیم بهتره یه امشب بعد از یه سال اومدم دعوا کنم گلگی کنم جدی نگرفت منم از حرصم بلاکش ک ...

من به خاطره اینکه رومون توروی هم جلوبچه هام باز نشه. خیلی کوتاه میام. ولی میدونم یه جایی بالاخره منفجر میشم

نه خیر منظورم اینه پی دعوا رو نمیگرف میرفت تو اتاق در وهم قفل میکرد .... انقد بدددم میاد فوری گارد ...

منظور شما این نبود درست 

اما وقتی که داری به یه نفر مشاوره میدی بهتره منظورت رو واضح بگی چون ممکنه طرف بدون اینکه به عواقبش فکر بکنه حرف شما رو عملی کنه و ........

فقط میخواستم بگم اینجا پای زندگی دیگران در میونه پس مواظب باش چی میگی

من به خاطره اینکه رومون توروی هم جلوبچه هام باز نشه. خیلی کوتاه میام. ولی میدونم یه جایی بالاخره منف ...

من کلا اهل بحث نیستم وقتیم ناراحتم رک حرفمو میزنم یه مدت چیزی نگفتم تا خودش بفهمه که ماشالله نفهمید دیگه امشبم که گفتم باورش نشد

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
هیچی نمیشه خواهر اصلا نگران نباش،بخودت تلقین نکن هر چی میلت میکشه بخور

انشالله زودتر خوب بشم بتونم چیزای مقوی بخورم