2777
2789
عنوان

دعوای زن وشوهری

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 49 پست
منظور شما این نبود درست  اما وقتی که داری به یه نفر مشاوره میدی بهتره منظورت رو واضح بگی چون م ...

بیشتر جنبه مزاح داره 😊وقتی استیکر اخر استاتر و میبینی دلت میخواد حال و هواش عوض بشه 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
من کلا اهل بحث نیستم وقتیم ناراحتم رک حرفمو میزنم یه مدت چیزی نگفتم تا خودش بفهمه که ماشالله نفهمید ...

شوهرمن دقیقه ایی هست. وقتی عصبانی مثلا به مدت ۱۰دقیقه رو صد هست. جوری که اصلا نه من حرف میرنم نه هیچی. فقط نگاش میکنم. بعد ده دقیقه میاد رو صفر. مابین نداره. یه صده یا صفر. بعد انتظار داره بعد اون صد من عادی ومعمولی رفتار کنم وبه دل نگیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرمن دقیقه ایی هست. وقتی عصبانی مثلا به مدت ۱۰دقیقه رو صد هست. جوری که اصلا نه من حرف میرنم نه هیچ ...

شوهر منم همینه برای همین باورش نشد که واقعا جدی ناراحتم به نظر خودش چیزی نشده که

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
شوهر منم همینه برای همین باورش نشد که واقعا جدی ناراحتم به نظر خودش چیزی نشده که

من به زور دکترش بردم. قرص کلردیاز وفلوکستین داد. یه مدت خیلی خوب بود. ولی دیگه اثر نداره. بعضی وقتها حتی به جای بوفه هم گیر میده. منم دیگه بهش گفتم روزهایی که میبینی حالت خوب نیست دیر بیا خونه. والا. این نشد که بیاد اعصاب همه رو بریزه بهم. 

من به زور دکترش بردم. قرص کلردیاز وفلوکستین داد. یه مدت خیلی خوب بود. ولی دیگه اثر نداره. بعضی وقتها ...

درکت میکنم . پس شوهرت مثل منه .منم تحت درمان بودم قبلا . البته قرصام قوی تر بود

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام