2777
2789
عنوان

دعوای زن وشوهری

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 49 پست

برو حموم جواب ميده

من هر وقت خيلي حرصم درميادش ديگه ميخوام بحث رو تموم بكنم در حين داد كشيدن و دعوا كردن ميپرم تو حموم وقتي برگشتم جفتمون اروم شديم

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب باید قبلش باهاش صحبت میکردی میگفتی که از این به بعد برای اینکه بحث بالا نگیره میخوام موقع دعوا همچین کاری کنم 

وقتی بدون مقدمه این کارو کردی اونم فکر کرده ایستگاشو گرفتی.

نباید اقتدار مرد رو بشکنی آگه شکسی بیچاره ای دیگه فرشته هم بشی نمیخواددت 4 مورد اقتدار مرد رو میشکن ...

والا به خدا ۹۵درصد تو دعوا من همش سکوت میکنم. اون ۵درصد از خودم صدا غاز در میارم که فکر نکنه لالم

نباید اقتدار مرد رو بشکنی آگه شکسی بیچاره ای دیگه فرشته هم بشی نمیخواددت 4 مورد اقتدار مرد رو میشکن ...

والا من دوازده ساله ازدواج كردم همه چهارمورد رو هم بارها انجام دادم هنوز هم شديد ميخوادتم حالا نميدونم اقتدار شوهرم به اينها بسته نيست كه شكسته بشه يا چيز ديگه

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
من وقتی دعوامون میشه هی پشت سر هم میگم خفه شو خفه شو صداتو ببر😂😂

😂😂😂😂😂من یه سری موقع دعوا داشتم میخندیدم بلند بلند 😂😂حرصش دراومده بود 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
انوقت خفه شو یعنی سیاست......؟؟؟؟؟؟

نه خیر منظورم اینه پی دعوا رو نمیگرف میرفت تو اتاق در وهم قفل میکرد ....

انقد بدددم میاد فوری گارد میگیرین 😒😒دیگ ریپلای نکنید 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)