2777
2789
عنوان

بارداری

320 بازدید | 45 پست

دوستان گلم چه کارهایی نباید در سه ماهه اول بارداری انجام داد؟

یعنی نمیشه حتی زیاد راه رفت یا حتی خونه رو تمیز کرد؟

خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلی نداشته باشی هرکارمیتونب بکنی جز کارسنگین 

اینقد ادمو میترسونن که باید سه ماهه اول خیلی مراقب باشی خطرناکه چون من سرکارم میرم

فک نمیکنم اینجوری باشه. من اوایل که سرکار میرفتم و تاالانم کل کار خونم خودم کردم. البته اگر دکتر برات استراحت مطلق نوشته شرایط فرق داره ها

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
من پریروز زیاد راه رفتم فک کنم خوب نبود دچار لکه بینی شدم کار خونه رو انجام بده ولی خودت رو خسته ن ...

ای وای مگه چقدر راه رفتی؟؟؟

فک نمیکنم اینجوری باشه. من اوایل که سرکار میرفتم و تاالانم کل کار خونم خودم کردم. البته اگر دکتر برا ...

نه دکتر چیزی نگفته تازه ۵هفتمه

نه دکتر چیزی نگفته تازه ۵هفتمه

ببین سنگین بلند نکن. فشار به خودت نیار ولی آدم عادی باش‌ حتی لازم نیست زیاد بخوری. 

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
ببین سنگین بلند نکن. فشار به خودت نیار ولی آدم عادی باش‌ حتی لازم نیست زیاد بخوری. 

ولی کارهای روزمره رو میتونم انجام بدم که مثلا غذا درست کردنم برنج صاف کردنم؟

یک ۲ کیلو متری فک کنم 😁

خب چرا عزیزم؟؟من حتی یه قدمم نمیرم دیگه همش با آژانس میرمو میام

اره  راحت باش هیچی نمیشه  فقط سنگینی بلند نکن

مرسی عزیزم حتی دیگه یه کیلو میوه هم بلند نمیکنم این سه ماه راحت رد بشه

ولی کارهای روزمره رو میتونم انجام بدم که مثلا غذا درست کردنم برنج صاف کردنم؟

اره بابا😃😃😃😃 من جمعه با شوهرم فرش شامپو زدیم و تمام مبلا رو خودم شستم.

ببین بارداری معلولیت نیست. 

اره بابا😃😃😃😃 من جمعه با شوهرم فرش شامپو زدیم و تمام مبلا رو خودم شستم. ببین بارداری معلولیت نیس ...

خیلی ادمو میترسونن اخه 

جدی میگی؟

چند وقتته؟