2777
2789
عنوان

مربی باشگاه بهم زنگ زد و گفت...😒😒😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 39 پست
شما خودت رو درگیر نکن و اون مربی اگه بخواد ب نظرم میتونه بیرونش کنه

والا منم همینو به مربیمون گفتم..گفتم‌ که اگه امشبم گفت اینجا جای منه من میرم عقب اشکال نداره اما گفت لطفا اینکارو واسم انجام بده...

واسه مربیمونم خیلی احترام قائلم گیر کردم این وسط...

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿

بنظرم مربیت داره از کاری که وظیفه خودشه شونه خالی میکنه و می‌خواد با کاری کنه تو انجامش بدی چون میترسه باهاش درگیر بشه من باشم خودم رو درگیر نمی کنم چون وظیفه شما نیست برقراری نظم تو باشگاه 

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم خودم درگیر نمی کردم که عصابم خورد شه با شما که کاری نداره نه پولت خورده نه چیز دیگه بزار ...

اره بنظرم منطقیشم همینه...اگه امشبم واسم دردسر شد من کنار میکشم

والا منم همینو به مربیمون گفتم..گفتم‌ که اگه امشبم گفت اینجا جای منه من میرم عقب اشکال نداره اما گفت ...

یا باید قبول کنید و تنتون بلرزه و اعصابتون بهم بریزه و هر روز اون خانم رو تحمل کنید

یا باید کاری ک خواسته رو انجام ندین و به مربی بگین از پسش برنمیام متاسفانه فوقش دلخور میشه

بیست هزار آرزو بود مرا پیش از این 💚
اره ایروبیک میرم

اگه دوس داری بگو هزینه ماهیانش چقدره؟منم شهر غریبم هفته ی پیش پرسیدم ماهی که ۱۲ جلسس ۱۲۰ تومن میگرف که از پسش برنمیام شهر شما چطوره؟

میخایم با قانون جذب باردار شدم هورررررررا....دختر قشنگ و سفیدو سالمم تو راهه... 

به مربیت بگو اینکار یکمی از لحاظ روحی منو به هم میریزه و عصبیم میکنه و اینکه توی شهر غریب دوست ندارم واسه خودم دشمن درست کنم 

احساس میکنم مربیت میخواد اگه دردسری پیش اوند گردن تو باشه

از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...
اگه دوس داری بگو هزینه ماهیانش چقدره؟منم شهر غریبم هفته ی پیش پرسیدم ماهی که ۱۲ جلسس ۱۲۰ تومن میگرف ...

من هر روز میریم ۶۰...با برنامه ۹۰

چثد گرونه واسه شما

کجایید؟؟

به مربیت بگو اینکار یکمی از لحاظ روحی منو به هم میریزه و عصبیم میکنه و اینکه توی شهر غریب دوست ندارم ...

اخه اینجا یه شهر کوچیکه همه همدیگرو میشناسن تقریبا...مربی هم نمیخواد باهاش درگیر شه وبه قول شما میخواد از سمت من که غریبه ام موضوع حل شه

اخه من بهش گفتم اگه امشبم گیر دادمن میرم عقب گفت نه تو وایسا اونجا من خودمم هواتو دارم و اگه چیزی گفت باهاش بحث میکنم

من هر روز میریم ۶۰...با برنامه ۹۰ چثد گرونه واسه شما کجایید؟؟

چابهار تقریبا پارسال بود که پرسیدم ۶۰ تومن بود الان دوبرابرش کردن

میخایم با قانون جذب باردار شدم هورررررررا....دختر قشنگ و سفیدو سالمم تو راهه... 
به مربیت بگو اینکار یکمی از لحاظ روحی منو به هم میریزه و عصبیم میکنه و اینکه توی شهر غریب دوست ندارم ...

دقیقاهم همینطوره..تنها سرگرمی من اینجا همین باشگاه رفتنه..اگه اون ۲ ساعتم قرار باشع اعصابم بهم بریزیه رفتن فایده نداره

چابهار تقریبا پارسال بود که پرسیدم ۶۰ تومن بود الان دوبرابرش کردن

اره واسع شما گرونه...چون بالاخره هزینه لباس و بقیه چیزام هست 

اما اگه بتونی بری عالیه یا حداقل یک روز در میون برو

یا باید قبول کنید و تنتون بلرزه و اعصابتون بهم بریزه و هر روز اون خانم رو تحمل کنید یا باید کاری ک ...

اره همینطوره....

اگه دیرم امشبم قراره درد سر ساز شه میرم عقب و به مربی میگم من واقعا از پس این خانوم برنمیام